Strafke
header-stripes

Leona Vanoirbeek wint een Citroën

Geschreven door redactie op woensdag 8 november 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Shop & The City
Leona Vanoirbeek uit Zepperen is aan de haal gegaan met de Citroën C1 van Groep Govaerts dankzij haar scan met een Shop & The City-kaart.

 

“Ik kreeg op maandagochtend het verrassende telefoontje. Ik kon het haast niet geloven. Ik had niet verwacht dat ik de wagen ooit zou winnen. Natuurlijk hoopte ik dat wel”, zegt de winnares, Leona, met trots. 

“Deze unieke actie kent vandaag de dag nog veel ruchtbaarheid. Vorige week ontvingen we nog een delegatie ondernemers uit het verre Appingedam gelegen in de provincie Groningen. Zij kwamen hier aan de lijve ondervinden hoe ons systeem werkt en waren laaiend enthousiast over onze Shop & The City-kaart”, aldus Schepen voor Middenstand, Pascal Vossius. 

216 extra winnaars 
“Elke maand verzamelen we heel wat prijzen bij ons lokale handelaars om in de themaprijzenpot te steken. In oktober waren de traiteurs, slagers en bakkers die samen zorgden voor 216 prijzen” verduidelijkt Robin Paesen, communicatiemanager. “Ook in november maken de shoppers kans op tal van prijzen. Zo verloten we buiten de cadeaucheque van €500, 4 fietscheques van €300 en 2 parkeercheques twv €600 ook heel wat multimediaprijzen. In die prijzenpot zitten onder andere 150 cinematickets aangeboden door Cinema Cameo, 5 instaxcamera’s aangeboden door Foto Robyns, 20 waardebonnen aangeboden door Music Stars en 10 waardebonnen voor een onderhoud aangeboden door Zizoo.

De winnaars  van de themaprijzenpot werden per mail gecontacteerd. Ontdek hier de 216 winnaars. 

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek