Strafke
header-stripes

Leefschool De Villa kijkt uit naar komst kinderkoor

Geschreven door redactie op donderdag 16 november 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: J. Put
Leefschool De Villa leeft toe naar de komst van het Kinderkoor Bloemfontein. Leefschool de Villa: ”Leefschool de Villa werkt dit schooljaar rond het thema ‘Hope & Optimism'. Het is belangrijk dat kinderen in ons talentonderwijs actief wereldburger worden. Kinderen met een voorsprong versus de kinderen met een leerachterstand, kinderen uit alle mogelijke gezinsvormen,… Dit is de diversiteit die heerst op onze speelplaatsen en waar we allen bewust van moeten zijn.”

Gerrit Kempeneers is initiatiefnemer in Sint-Truiden: “Ik draag een warm hart voor Zuid-Afrika. Zo kom je automatisch bij Nelson Mandela terecht, iemand die veel betekend heeft voor de bevolking.”

Uniek optreden
Het beschermcomité organieert een toer van het Bloemfontein Kinderkoor in december in België. Sint-Truiden en de academiezaal zijn het decor van een warm kerstconcert, naast Oostende, Wellen, Maastricht en Tongeren. Het Bloemfontein Kinderkoor bestaat uit leden afkomstig uit Zuid-Afrika’s vijfde grootste stad Bloemfontein. Het koor wordt sedert het ontstaan ervan in 1987 gedirigeerd door Huibrie Verster.

Praktisch 
Tickets voor het kerstconcert zijn nu te verkrijgen via CC De Bogaard (www.debogaard.be).
Start kerstconcert: 20.15 uur
Tickets
VW: 23 EUR
+60j: 22 EUR
-26j: 18 EUR

Het stadsbestuur van Sint-Truiden trakteert aansluitend op een receptie. Alle inkomsten zijn voor het Nelson Mandela Childrens Fund.

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek