Strafke
header-stripes

Ladies City Day: volledig programma

Geschreven door De redactie op woensdag 22 mei 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Ladies City Day
Nu vrijdag wordt de Truiense binnenstad omgetoverd tot één groot shopparadijs voor vrouwen tijdens Ladies City Day. Deze 12e editie staat volledig in het teken van Ibiza. Shop & The City en de Truiense handelaars brengen alles in gereedheid om de vrouwen vrijdag een heerlijke shopavond te bezorgen!

Het programma

Goodiebag | 16u

De eerste 1.500 vrouwen die aanwezig zijn op Ladies City Day én zich vooraf hebben ingeschreven, ontvangen een goodiebag vol leuke verrassingen. In een van de zakjes zit bovendien een Shop & The City-cadeaucheque t.w.v. 500 EUR vestopt die de dag zelf gespendeerd kan worden bij de deelnemende handelaars. Welke lucky lady mag vrijdag een avondje zorgeloos shoppen?

Schrijf je nog snel in voor een goodiebag op www.ladiescityday.be

Ladies Village op de Grote Markt | 16u

In de Ladies Village op de Grote Markt ontdekken de bezoekers de laatste nieuwe trends in beauty, food en fashion bij tientallen standhouders. Om helemaal in de Ibiza-sfeer te blijven, komt er zelfs een zwembad op de Grote Markt, inclusief knappe redders!

Shoppen tot 21u en win een reis naar Ibiza

De handelaars openen hun deuren tot 21u en leggen de dames in de watten met extra verrassingen en interessante acties en kortingen. Wie vrijdag shopt, maakt bovendien kans op een reis naar Ibiza dankzij De Blauwe Vogel. Bij elke aankoop ontvang je een deelnamelotje, drop het lotje in de collectebus in de Ladies Village tot 21u10. Om 21u15 wordt de winnaar live geloot in de Ladies Village. Belangrijk: de winnaar moet aanwezig zijn tijdens de loting!

Sieg De Doncker | 18u-20u

De knappe BV Sieg De Doncker komt dit jaar op bezoek en gaat met alle vrouwen op de foto. Je vindt hem van 18u tot 18u25 in de Stapelstraat, daarna zal hij rondlopen in de Ladies Village op de Grote Markt, ten slotte doet hij een fotosessie in de Luikerstraat van 19u30 tot 20u.

Ibiza Party | 21u – 00u

Vanaf 21u mogen alle remmen los op de Ibiza Party op de Grote Markt! Niemand minder dan Buscemi, Mr Grammy en Frederico nemen plaats achter de DJ-booth. Afsluiten doen we om middernacht.

 

Meer info op www.ladiescityday.be

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek