Strafke
header-stripes

Vrijdag Ladies City Day

Geschreven door De redactie op woensdag 22 mei 2019 in rubriek Stadsinformatie

Fotograaf: Stad Sint-Truiden
Vrijdag is het zover. Dan is het Ladies City Day. Het weer belooft mee te vallen. En er staat heelwat shoppingplezier en amusement op het programma.

Ladies City Day

Vrijdag 24 mei vanaf 16u

Sint-Truiden wordt omgetoverd tot het nieuwe Ibiza. Een relaxte sfeer, hippiebusjes, strand en palmbomen: de perfecte combinatie voor een heerlijk avondje uit met vriendinnen.

De handelaars openen hun deuren tot 21u en leggen voor de gelegenheid alle vrouwen extra in de watten. In de Ladies Village op de Grote Markt vind je een openlucht lifestyle beurs met meer dan twintig standhouders die de laatste trends in beauty, food en fashion voorstellen.

1.500 vrouwen gaan naar huis met een goed gevulde goodiebag. In een van de zakjes zit bovendien een Shop & The City-cadeaucheque ter waarde van 500 euro verstopt waarmee één lucky lady zorgeloos kan shoppen tijdens Ladies City Day! Inschrijven voor de goodiebag kan via www.ladiescityday.be.

Dit jaar brengt de knappe acteur en presentator Sieg De Doncker een bezoek aan Sint-Truiden. Alle vrouwen kunnen met hem op de foto!

Zak na het shoppen met al je vriendinnen af naar de Grote Markt voor een heuse Ibiza-party als afsluiter van een heerlijke dag!  

Meer info
www.ladiescityday.be

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek