Strafke
header-stripes

Laatste kaarten voor 'Boter bij de vis'

Geschreven door Raf Vanmechelen op woensdag 1 februari 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
De verkoop bij het Nieuw Sint-Truidens Toneel loopt als een trein. Voor hun dolle komedie Boter bij de vis zijn er enkel nog kaarten te koop voor de vrijdagen 10, 17 en 24 februari om 20 uur.

 

Het gezelschap brengt haar vijftiende productie, de dolle komedie ‘Boter bij de vis” Van Michael Cooney, onder regie van Stefaan “Mignolet”, de papa van de keeper... “Dat er gescoord zal worden is zeker. Lachen geblazen! Kaarten vliegen de deur uit, snel wezen is de boodschap”, zegt Jurgen Reniers.
Het Nieuw Sint-Truidens Toneel, NST, brengt de komedie “Boter bij de vis” in ons sappig dialect. “Ons uniek concept slaat aan.  Je zit gezellig aan tafeltjes en krijgt een gratis vrije consumptie na de voorstelling aangeboden om gezellig met de cast na te praten.” 
Er zijn enkel nog kaarten verkrijgbaar voor de vrijdagen 10, 17 en 24 februari om 20 uur in de parochiezaal Nieuw Sint-Truiden, Grevensmolenweg 34. Kaarten kosten 8 euro, bestellen via nieuwsinttruidenstoneel@gmail.com of 011/689741.

Boter bij de vis 
Het gaat niet goed met Eric Swinnen. Twee jaar geleden werd hij ontslagen en hij heeft het nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Om de dalende inkomsten te compenseren, heeft hij een ingenieus plan bedacht.  Eric heeft een hele reeks fictieve huurders gecreëerd en hij krijgt via allerlei instanties geld voor hen toegestuurd.  Als echter plots de inspecteur van het departement sociale zaken voor de deur staat, gaan de poppen aan het dansen!

Cast
Dehairs Martine, Eyben Liesbeth, Ilsbroux Ronald, Stefaan Mignolet, Reniers Kristien, Reniers Jurgen, ‘s Heeren Stefan,  Thoelen Yolande, Van Herck Johan en Vandenbosch-Tilkens Chantal.

 
ReactiesVe zitten och op Faceboek