Strafke
header-stripes

Komt ie of komt ie niet?

Geschreven door De redactie op zaterdag 24 augustus 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: youtube
Bauermann komt, hij komt niet. Kounaté komt, hij komt niet, Steve De Ridder komt..... ja, daar lijkt het wel op. De voormalige sterkhouder van Lokeren zit momenteel in de B-kern en mag gratis weg.

Op Stayen ligt voor de inmiddels 32-jarige speler en aanvallende middenvelder een contract voor 2 jaar klaar. Verwacht wordt dat de deal eerstdaags afgerond wordt. Op Daknam was er al even geen plaats meer voor De Ridder en zijn ze dus blij dat hij van de payroll verdwijnt. STVV betaalt geen transfersom. 

Steven De Ridder is alleszins geen honkvaste jongen. Zo speelde hij ondermeer voor Gent, De Graafschap, Southampton, Utrecht, Kopenhagen, Zulte-Waregem en Lokeren. Eigenaardig is dat STVV hem nu pas gaat halen. Want het is een gast die graag op het hoogtse niveau wou blijven spelen, beschikbaar was, en vooral ook betaalbaar. Het geeft nogmaals aan dat de Japanse bazen geen echt plan in het hoofd hadden en nu paniekvoetbal lijken te spelen. Ze hebben nog een week om het één en ander te concretiseren en eindelijk jongens te halen die klaar zijn voor het grote werk en/of geen last hebben van andere muizenissen.

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek