Strafke
header-stripes

Kom onze G-handballers aanmoedigen

Geschreven door Truineer op woensdag 11 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Nu zondag 15 december 2019 spelen wij voor de 2e keer tegen een Nederlandse G-ploeg ,dit keer tegen BFC Beek. Deze wedstrijd gaat door om 11.15u in de Trudohal op de Veemarkt.

Handbal is een ploeg- en balsport die iedereen op zijn eigen manier "beleeft". Ook door mensen met een beperking. "Onze belangrijkste doelstelling is om iedereen het plezier te laten beleven van deel uit te maken van een (h)echt team", zegt Inge Martens van Handbal Sint-Truiden.
"Om deze "belevenis" nog meer te ervaren, hopen wij op een beetje ambiance naast de plein en daarom willen wij graag nog wat supporters uitnodigen. Wil jij zien en ervaren hoe mensen met een kleine of grotere mentale en/of fysieke beperking hun sport intens beleven en zich 100% inzetten, kom dan gerust eens een kijkje nemen aanstaande zondag in de Trudohal op de Veemarkt aan de Suint-Jansstraat in Sint-Truiden", besluit Inge.

De G handbalploeg  van Handbal Sint-Truiden groeit  bijna iedere week aan. Ze zijn  al met 14. De opzet een groepje van om minstens 16 spelers te hebben en de groep te kunnen splitsen volgens leeftijd komt stilaan in zicht en daar zijn ze in Sint-Truiden erg blij om.

Nu zondag 15 december spelen deze bijzondere sporters om 11.15 u een wedstrijd tegen de ploeg van BFC Beek in de Trudohal. De wedstrijd van dames 1 tegen Eynatten start om 14.00 uur en is een mooie aansluiting op deze bijzondere dag. Als alles meezit wordt er gefilmd voor een presentatie op TVL.

ReactiesVe zitten och op Faceboek