Strafke
header-stripes

Klein drama voor Takehiro Sekine

Geschreven door De Redactie op vrijdag 19 oktober 2018 in rubriek Nieuws

Fotograaf: voetbalbelgië
Drama voor de Japanner Takahiro Sekine (foto). Hij was net geheeld van een hamstringletsel maar op training liep hij intussen een nieuwe hamstringblessure op. Hij staat weken aan de kant

Beter nieuws is er van de andere Japanner, Yuta Koike. Die sluit weer aan bij de groep. Duckens Nazon blesseerde zich dan weer op training, met Haïti. Bij hem wordt gevreesd voor een klein scheurtje in de kuit.

De selectie

 Steppe; Tomiyasu, Teixeira, Garcia; Botaka, Bezus, Asamoah, De Sart, Legear; Kamada, Boli, Pirard, Kotysch, Sankhon, De Bruyn, Endo, Acolatse, Gladon.

Geel gevaar: Bezus

Geblesseerd: Thallyson, Koike, Sekine, Nazon

Geschorst: Ceballos

Kortrijk een linke verplaatsing

Marc Brys noemt Kortrijk een linke verplaatsing. "Omdat het een tegenstander is met veel kwaliteiten die onder zijn waarde staat geklasseerd. Bovendien is er het mentale aspect. Een match in Kortrijk voelt net iets anders dan eentje in Gent of Anderlecht. Het zal er op aankomen bij de les te blijven. Dat heb ik er afgelopen week trouwens ingehamerd, ook al heb ik een hoop spelers wegens interlandverplichtingen lang moeten missen. Zoeits gaat altijd een beetje ten koste van het groepsgevoel. Toch zijn we er klaar voor. Van onderschatting van onze tegenstander kan geen sprake zijn. Wie zijn wij trouwens om Kortrijk te onderschatten?"

 

 

 

 

 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek