Strafke
header-stripes

KIES2012 - Ingrid Kempeneers, CD&V

Geschreven door Raf Vanmechelen op zaterdag 6 oktober 2012 in rubriek Gemeenteraadsverkiezingen 2012

Fotograaf: Ingestuurd, Ingrid Kempeneers
Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Ingrid Kempeneers, kandidaat voor CD&V, beantwoordde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Deze kandidaten stelden zich al voor - SP.A kandidaten antwoorden niet

Wie ben ik ?
Ingrid Kempeneers, 45 jaar, wonende te Ordingen, getrouwd met Werner en mama van Silke (9). Ik studeerde Industriële scheikunde en werk als commercieel afgevaardigde
voor de firma AM's in Brussel.
Kleindochter van René Herck en Simone Hendrix van voormalig Zaadhandel Herck's op de Gorsemweg.

Wat wil je veranderen in St-Truiden ?
De schuldenlast van onze stad afbouwen zonder belastingen te verhogen zodat we meer ruimte krijgen om nieuwe projecten te realiseren.
De ontsluiting van de E40 dat St-Truiden niet geïsoleerd blijft om grote bedrijven aan te trekken die de tewerkstelling kunnen bevorderen.
Leegstand en verkrotting tegen gaan door deze op te lijsten en de dossiers goed op te volgen.

Wat waren de goede beslissingen in St-truiden ?
De goede beslissingen waren uiteraard de aanzienlijke uitbreiding van de kinderopvang. Het ontstaan van het "Kindinfopunt".
En vooral ook het oprichten van AGOST. Ik ben steeds voorstander geweest van het Autonoom Gemeentebedrijf zo hebben wij als stad meer mogelijkheden om grotere projecten te realiseren samen met de privésector.

Van welke beslissingen krijg jij de kriebels ?
Van beslissingen die niets bijbrengen aan onze stad en aan zijn inwoners ervan. Bijvoorbeeld de aankoop van de luchtballon , hier werd het geld van de belastingbetaler letterlijk door de lucht geblazen.

Dit moet ik nog even kwijt!
Vooruit met de geit ;-)

 ReactiesVe zitten och op Faceboek