Strafke
header-stripes

Kerstmagie betovert Sint-Truiden

Geschreven door Redactie op woensdag 14 november 2018 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Truineer
Van vrijdag 7 december tot en met zondag 23 december is er 'Kerstmagie'. Het jaarlijks kerstevenement van Historalia, vindt dit jaar plaats in het kasteel van Duras. Tijdens de theaterwandeling kom je in een unieke wereld terecht met hemelse muziek en verrassende theaterstukjes.

Paniek in het kerstkasteel
De prins en prinses gaan tijdens de komende kerstdagen naar Spanje. Ze vinden het veel te koud in hun kasteel, maar ze laten het niet leeg achter! De kerstman heeft het kasteel uitgekozen om al zijn pakjes en cadeautjes voor de kinderen te verzamelen en in te pakken. De prinsesjes Carolientje en Emmelientje willen dit jaar niet mee naar Spanje en blijven liever bij de kerstman en zijn elfjes. Maar de winterfee voorspelt dat er iets heel vreemds gaat gebeuren met hen…

Je komt terecht in mysterieuze gangen en wondermooie kamers met honderden pakjes waar grappige elfjes, dansende poppen, operazangeres Operalalla, domme Rudolf, gekke professor Snoeperbol en natuurlijk ook de enige echte kerstman, je meenemen in een magisch en vooral grappig verhaal.

Elk kwartier vertrekt er een tour met een groep van 30 personen.
Het kasteel is niet toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s. 
Parkeren kan in de laan voor het kasteel.

Tickets zijn beschikbaar via www.kerstmagie.be.

Tickets vanaf 14,95 euro per persoon/ kinderen tot en met 4 jaar gratis (kids-ID meebrengen)

Meer info
www.kerstmagie.be

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek