Strafke
header-stripes

Ken en De Romeo’s maken de stad onveilig op vrijdag 19 mei

Geschreven door Shop & The City op zaterdag 13 mei 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Shop & The City
Volgende vrijdag brengen Ken Stoffers en het frivole trio De Romeo’s een bezoekje aan de hoofdstad van Haspengouw. Ontdek hier waar ze overal opduiken!

Ken Stoffers

Afgelopen maand was Temptation Island, het populaire programma op Vijf TV opnieuw hot in Vlaanderen en Nederland. Verleider Ken veroverde niet alleen het hartje van Lize, maar deed met zijn krullend haar, zwoele stem en schattige puppy ogen ook de harten van heel televisie kijkend Vlaanderen net wat sneller slaan.

Ken concentreert zich momenteel op een muziekcarrière en bracht onlangs zijn eerste single uit. Speciaal voor alle shoppende vrouwen brengt hij volgende week zijn gitaar mee naar de Body2Win Ladies City Day en zal hij bij verschillende handelszaak een liedje spelen.  

De Romeo’s 
Het muzikale Vlaamse Trio De Romeo’s aka, Chris Van Tongelen, Gunther Levi en, Davy Gilles brengen ook op vrijdag een bezoekje aan onze binnenstad. Ze zijn niet weg te slaan uit de Belgische muziekscene en wisten al heel wat prijzen binnen te rijven.

Trouwe kijkers van de VTM reeks Familie kennen deze heren ook als cafébaas Rik Ghyselinck en Bart en Peter Van den Bossche.

In Februari verscheen hun eerste eigen film H.I.T. op de Vlaamse cinemaschermen. Ook deze film werd overal op luid applaus onthaald. 

Wil je deze BV’s graag persoonlijk ontmoeten en deze ontmoeting vastleggen op een mooie foto, bekijk dan zeker onderstaand schema en wees er op tijd bij.  


Over Body2Win Ladies City Day
Op vrijdag 19 mei zijn de winkels in Sint-Truiden open tot 21u voor het laatavond shopping evenement van het jaar! Meer dan 100 handelaars pakken uit met straffe acties en verwennerij voor alle dames. Verleider Ken van het welgekende televisieprogramma Tempation Island en de Romeo’s brengen een bezoek aan de Ladies Village op de Grote Markt. Als slot van deze prachtige avond, is er om 21u15 een fantastisch optreden van The Magical Flying Thunderbirds. 

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek