Strafke
header-stripes

Karaktervol wonen in de Ruytershoeve

Geschreven door zoz op dinsdag 20 juni 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
In het hartje van Wilderen bouwt Gilen Woonprojecten de oude paardenmanège om tot een karaktervol woonproject: de Ruytershoeve herbergt 18 nieuwbouwwoningen, 2 nieuwbouwappartementen en 1 gerestaureerde woning in het historische poorthuis.

 

Koop je een woning voor 1 juli, dan krijg je een reischeque van liefst 1500 euro!

Als je beslist om te wonen in de Ruytershoeve, dan kan je vanaf minuut 1 relaxen want je woning wordt volledig afgewerkt. Daarvoor krijg je een ruim inrichtingsbudget. Parkeren kan makkelijk, want elke woning heeft een privéparking. Krijg je bezoek? De Ruytershoeve heeft ook een bezoekersparking met een ruim aanbod parkeerplaatsen.

Wonen in groene rust
De Ruytershoeve, dat is ook wonen in groene rust. Elke woning heeft een privétuin die kant-en-klaar wordt afgeleverd: van de plaatsing van het terras, de omheining, een berging, tot het inzaaien van gras. Daarbovenop is er ook nog de ruime, gemeenschappelijke tuin. Met veel groen, mooi aangelegde bloemenperkjes, bomen en zitbankjes vormt die de ideale ontmoetingsplaats voor de bewoners.

Elektrische deelwagens
Bij Gilen Woonprojecten denken ze bovendien creatief na hoe moderne leefnoden op een praktische manier in woonprojecten geïntegreerd kunnen worden. Zo zullen er in de Ruytershoeve elektrische deelwagens voorzien worden. Als je als bewoner vervoer nodig hebt, dan reserveer je dus gewoon makkelijk je wagen.

De Ruytershoeve in Wilderen ligt trouwens vlakbij het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden. Je vindt er alle nodige faciliteiten: winkels, supermarkten, scholen, sport- en culturele centra, café’s, restaurants …

Meer beelden en alle info van het project vind je op http://www.gilenwoonprojecten.be/project/project-ruytershoeve. 

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek