Strafke
header-stripes

Evolueren we naar meer kantoren in de stad?

Geschreven door redactie op donderdag 7 februari 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
De digitalisering zet zich door. Het aantal starters stijgt jaarlijks. Thuiswerk is interessant, maar zo ben je altijd aan het werk. Kantoren in Sint-Truiden pakt daarom uit met een nieuw initiatief: Voor slechts 299 EUR exclusief BTW per maand heb je je eigen werkplek in de stad inclusief elektriciteit, poets, printer, scanner, toilet, kast, bureau, bureaustoel, internet & fruit. "We zijn zelf twee jonge ondernemers en geloven in het concept."

Thibaut en Boris starten met 'Kantoren Sint-Truiden'
Thibaut Sente en Boris Lammens zijn beiden nog jong als ondernemer maar springen op de markt van de kantoren. "Thuiswerken is fijn tot op een zeker niveau. Je bent altijd op je werk en zo nooit thuis of altijd thuis en nooit op je werk", lacht Thibaut. "De werkplek is nodig om in een aangename omgeving te kunnen werken."

Betaalbaar en alles inbegrepen
De formule kost 299 EUR ex BTW per maand voor 1 werkplek. Hiervoor krijg je een aangenaam kantoor in de stad op wandelafstand van de Grote Markt inclusief alle voorzieningen. Zelfs fruit. Maar ook poets en zelfs je bureaustoel zullen er zijn. "Het is een all-in formule, ook voor een eventuele parkeerplaats zijn er interessante mogelijkheden om samen te werken met de Cicindria Parking. De kantoren zijn gelegen in de Diesterstraat 34, naast fietsen Bers."

Evolutie naar nog meer kantoren?
Als dit aanslaat geloven ze dat nog meer mogelijk is. "Heel wat (jonge) ondernemers zijn op zoek naar een werkplek. We hebben nu nog 2 werkplekken ter beschikking. We bekijken nu al andere opties om ons concept uit te rollen. Er is alleszins nog plaats voor in Sint-Truiden", klinkt het enthousiast.

Kantoren Sint-Truiden
info@senticon.be of 0475 76 23 64.

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek