Strafke
header-stripes

Kanaries naar Durbuy

Geschreven door Filip Kevers op zondag 15 juli 2018 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Toerisme Durbuy
De Kanaries trekken maandag en dinsdag voor een teambuilding naar Durbuy. Een welgekoom tussendoortje lijkt het, de zware trainingen indachtig.

STVV trekt voor de oefenpartij van woensdag tegen Olympiakos Pireaus naar Durbuy voor een korte teambuilding. Kwestie van de kameraadschap in de groep nog te verbeteren. Tussendoor raapten we ook nog wat nieuwtjes

-Yohan Boli ondergaat woensdag een MRI-scan van zijn hamstring maar de medische staf gaat er nu al van uit dat de Fransman minstens vier weken out zal zijn met een scheurtje.

-Het herstel van Kotysch verloopt vlotter dan verwacht. Binnen twee weken zou hij terug kunnen aansluiten bij de groep. Dat betekent wel dat ook hij de start van de competitie mist.

-Takehiro Sekine, de nieuwe Japanse winger van STVV, viel in Lommel uit met een knieblessure. De dokters gaan er in eerste instantie van uit dat het maar om een kneuzing gaat.

-Roman Bezus is terug uit Oekraïne en stond aan de aftrap in Lommel. Hij blijft volgens sportief mananger Tom Van den Abbeele bij STVV.

-Sory Sankhon, de Guineese aanvaller die maar niet terug in België geraakt wegens problemen met zijn visum, zou dan donderdag toch op het vliegtuig stappen. Fingers crossed.

-STVV zou Akpom graag terug van Arsenal huren. Daarmee gaan de Japanners nog maar 's in tegen hun intentie om geen spelers meer te huren. Eerder huurden ze Sekine ook al van Ingolstadt. 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek