Strafke
header-stripes

Jozef Vervoort viert 30 jaar Atlantis

Geschreven door Redactie op vrijdag 27 december 2013 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Gisteren vierde Jozef Vervoort, voorzitter van de vzw Atlantis in Sint-Truiden, zijn 30 jarig jubileum. Hij deed dat met een hapje en een drankje in aanwezigheid van heel wat sympathisanten.

Burgemeester Veerle Heeren, eerste Schepen Pascal Vossius, Astrid Punie-Vervoort en Jozef Vervoort gaven een speech ter ere van deze heuglijke gebeurtenis. Onder de aanwezigen zagen we de raad van beheer, het personeel, de leveranciers en uiteraard heel wat klanten van Atlantis.

Jozef Vervoort heeft de vzw opgericht, op tweede kerstdag exact 30 jaar geleden, als een ideaal om mensen te helpen, kinderen in het bijzonder. Dankzij de tomeloze inzet, het harde werk en een rotsvaste overtuiging om het ideaal verder te zetten is Atlantis uitgegroeid tot het grootste centrum in de wereld op het gebied van behandeling van leer-,  ontwikkelings- en gedragsstoornissen met de Tomatis methode.

De voorzitter en zijn vereniging werden in de bloemetjes gezet en een gedenksteen werd door het personeel geschonken als blijvende herinnering aan deze dag.

Meer weten? Je vindt info op de website: www.atlantis-vzw.com

 ReactiesVe zitten och op Faceboek