Strafke
header-stripes

Jimmi Smets viert mee nu zaterdag

Geschreven door redactie op donderdag 10 augustus 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Jan Boffin
Jimmi Smets van Magirus Events viert nu zaterdag mee met Truineer.be. Ook hij viert zijn 10-jarig bestaan met Magirus Events. Jimmi Smets zal nu zaterdag ook de techniek verzorgen in de Hemingway's. "We verzorgen met Magirus de grootste producties in en rond Sint-Truiden, maar ook de kleinere laten we niet links liggen."

Eerste productie MAD-TECHNO
Jimmi Smets (foto links), zoon van Leon Smets, begon 10 jaar geleden met het installeren van geluid & licht op events. Jimmi: "Het begon allemaal 10 jaar geleden met MAD-TECHNO, daar mocht ik het licht en het geluid voor voorzien, toen nog in de feestzaal aan de Veemarkt. Ik stockeerde toen nog mijn materialen in een kleine zeecontainer bij mijn ouders thuis. Ondertussen heb ik op het industrieterrein in Schurhoven een magazijn neergezet van 350 m². Hét moment dus om nu zaterdag er eens samen op te klinken."

Midweekfeesten, Bompad, Stayen, ...
"Je komt mijn installaties tegen op de grootste producties in de regio. De Midweekfeesten doe ik al heel wat jaren, maar ook Bompad, mijn grootste productie, en de installatie in de Rvue op Stayen zijn door onze mensen geplaatst."

Je kan Jimmi Smets contacteren voor het huren van een licht-en geluidsinstallatie, eventbijstand of voor grotere producties. 

Via e-mail via jimmi.smets@skynet.be of GSM +32(0)497 84 34 23. Website: http://www.magirusevents.be/.

Nu zaterdag 'Nacht van de Truineer' in de Hemingway's
22 uur tot 23 uur trakteren we op onze kosten
DJ Clinton & DJ Phill V verzorgen de muziek tot in de vroege uurtjes
Techniek verzorgd door Magirus Events

Parkeren kan aan de kerk van Schurhoven, de Veemarkt, de Speelhoflaan of de parking aan het Begijnhof.

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek