Strafke
header-stripes

Jeugd, Sport & Spel of Kids Club of....?

Geschreven door De Redactie op maandag 4 februari 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
De stad Sint-Truiden geeft haar vakantiewerking een make-over. Daar hoort ook een nieuwe naam bij. Die kunnen de betrokken ouders en kinderen zelf mee helpen bepalen door te stemmen op de website van de stad.

De stad Sint-Truiden geeft haar vakantiewerking  na 40 jaar een make-over. Daar hoort ook een nieuwe naam bij. Een meer eigentijdse naam dan Jeugd, Sport en Spel. Eentje die aansluit bij de leefwereld van de kinderen van vandaag.

Welke naam? "Die keuze laat de stad over aan de kinderen en hun ouders", zegt schepen van jeugd Hilde Vautmans (Open VLD). "Nog tot 14 februari kunnen ze deelnemen aan een online enquête en zo mee beslissen over de nieuwe naam van de vakantiewerking  Deelnemers hebben vijf opties om uit te kiezen: ‘Alles kids’, ‘Jong kabaal’, ‘Kids club’, ‘TamTam’ of ‘Heroes’. Daarnaast kunnen ze ook zelf een suggestie doen. Iedereen die zo meedenkt over de vakantiewerking van de toekomst, maakt kans op een cinematicket. De nieuwe naam wordt binnenkort bekendgemaakt." (Bron HLN)

Stemmen kan via www.sint-truiden.be/stemformulier-vakantiewerking.

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek