Strafke
header-stripes

Jettie Pallettie op Prinsen Pronknacht

Geschreven door redactie op donderdag 7 december 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: jettiepallettie.com
Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert stadscarnavalsvereniging Orde van de Commeduur uit de Stad Sint-Truiden inmiddels zijn 11 de alom bekende Prinsen Pronknacht.

"Net zoals vorig jaar bouwen we de Rvue van Stayen van een voetbaltempel om naar een heuse carnavalstempel. We openen onze deuren om 19u.11 en gaan van start met ons programma stipt om 20u.11. We hebben dit jaar wederom kosten noch moeite gespaard om voor u een onvergetelijke avond aan tekunnen bieden."

"Met de crème-de- la-crème van de Maastrichtse carnavalsartiesten Beppie Kraft, Frans Theunisz en Erwin Brepoels zorgen we voor de perfecte Limburgse ambiance! De flamboyante Nederlandse feestkoningin Jettie Pallettie brengt de avond feestelijk verder op gang met haar bekendste hits. En gezien de 1x11 jubileumeditie maken we de avond nog verder compleet met een resem aan verrassingsoptredens."

"Onze Hofkapel De Oppenheimers zullen zorgen voor hetvoorprogramma en de muzikale intermezzo's. Nadien neemt onze huis-DJ de afterparty voor zijn rekening."

Indien u wenst aanwezig te zijn op deze Prinsen Pronknacht, is het aan te raden om uw kaarten tijdig te reserveren. Voor meer informatie en reservaties kan u steeds terecht bij het secretariaat van de Orde van de Commeduur en dit voor 17 januari 2018. In voorverkoop kost een staanplaats slechts €11.00, eenzitplaats €15.00.

Info: https://www.facebook.com/raadvanelf/

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek