Strafke
header-stripes

Jebroer (NL) komt naar Sint-Truiden

Geschreven door redactie op donderdag 21 september 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Truineer
Jebroer zal op zondag 31 december zijn succesvol jaar afsluiten in Sint-Truiden. Het is de organisatie gelukt om de Nederlander te programmeren op het all-in partyconcept 'Happiness' in de Rvue. Al voor het twaalfde jaar op rij gaat het jongerenconcept door in Sint-Truiden.

Jebroer hoofdact op 'Happiness'
Het jaar in stijl afsluiten is het moto van de organisatie. "12 jaar op rij organiseren we het concept en dat altijd op een inspirerende locatie. Dat we dit jaar Jebroer kunnen strikken is gewoon fantastisch. Jebroer kwam veel in de media met zijn nummer 'Kind van Duivel', hier in Sint-Truiden hopen we alvast dat er geen probleem is dat hij komt," klinkt het enthousiast bij de organisatie.

Lokaal muzikaal talent op de affiche
"We kiezen ook voor lokale DJ's met zin voor sfeer. Met Inan Sh, Mr Pandastique, Thoulio & LaStrick, Reygel en Peri & Dimitri Wouters hebben we nog kleppers geprogrammeerd die oa al op Tomorrowland, Balaton & Pukkelpop stonden."

Samenwerking Brouwerij Wilderen
Voor het tweede jaar op rij is ook Double You Gin & Tonic inbegrepen in de prijs, naast cava, wijnen en bier. Het belooft opnieuw één groot feest te worden mét de juiste kledij.

Klik hier voor alle info.

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek