Strafke
header-stripes

Hypotheek.winkel, vergelijk 25 banken

Geschreven door Raf Vanmechelen op donderdag 14 juli 2016 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Hypotheek.winkel heeft sinds deze week ook een filiaal in de Stapelstraat in Sint-Truiden. “Wanneer het om woonkredieten gaat, willen mensen duidelijkheid en transparantie. Ze willen vergelijken en dat kan bij ons. Klanten krijgen ineens het overzicht van 25 banken", zegt kantoorhouder Patrick.

 

Wie een woonkrediet wil aangaan voor aankoop of bouw van een woning komt terecht in een kluwen van leenformules, rentevoeten en kortingen. Vergelijken is noodzakelijk want het gaat om een belangrijke beslissing. Maar shoppen bij meerdere banken vraagt heel wat tijd en zo eenvoudig is dat niet.

Aan kortingen hangen meestal verplichtingen vast waardoor het erg moeilijk te berekenen is wat een lening werkelijk kost. De lage rentevoet is oogverblindend maar vaak een valkuil van te dure nevenproducten. Op lange termijn gaat het over duizenden euro’s verlies.

“Wanneer het om woonkredieten gaat, willen mensen duidelijkheid en transparantie”, zegt Patrick Eertmans, kantoorhouder van de hypotheek.winkel te Sint-Truiden. “Hypotheek.winkel verzamelt alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken, ordent deze overzichtelijk en objectief en helpt hiermee de klant te vergelijken en te kiezen welke formule voor hem het best geschikt is.” 

Omdat hypotheek.winkel volledig onafhankelijk werkt van banken en kredietinstellingen, krijgt de klant garantie op 100% neutraliteit.

Patrick legt uit hoe dat werkt: “Ons advies begint bij opstellen van het financieel plan, het effect van de gekozen formule op het maandbudget en het fiscaal voordeel. De klant krijgt werkelijk begeleiding doorheen het hele proces van A tot Z. Want hypotheek.winkel verzorgt niet alleen de nodige administratie voor bank en notaris, maar geeft nadien ook concrete hulp bij het invullen van de belastingaangifte.” 
Afspraak is ook mogelijk ’s avonds en zaterdag. En dit alles gratis, zonder enige verplichting. Hypotheek.winkel bestaat al méér dan 10 jaar en heeft 55 vestigingen verspreid in Vlaanderen. Meer informatie: www.hypotheekwinkel.be

Hypotheek.winkel Sint-Truiden
Stapelstraat 98
3800 Sint-Truiden
Gsm - 0486 78 26 03
Tel - 011 74 70 71

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek