Strafke
header-stripes

Het Klapke, Wendy Doupagne

Geschreven door Raf Vanmechelen op maandag 9 maart 2009 in rubriek Overlijdens

Het is weer tijd voor ons volgend \"klapke\". Wendy Doupagne, dochter van \"Eddy van de snoeker òn de de stòòse\" heeft een hele andere wending aan haar leven gegeven. Wendy maakt samen met haar collega's het mooie weer op de Toeristische dienst...

Het is weer tijd voor ons volgend "klapke". Wendy Doupagne, dochter van "Eddy van de snoeker òn de de stòòse" heeft een hele andere wending aan haar leven gegeven. Wendy maakt samen met haar collega's het mooie weer op de Toeristische dienst...
Het Truinoske
Doupagne Wendy, bijna 33 en wonende te Sint-Truiden - Burgelijke staat: Gehuwd  Beroep: bediende bij Dienst voor Toerisme, Sint-Truiden  - Hobby's: reizen, shoppen en interieur.
Stel jezelf eens voor aan onze lezers:
Ik ben een spontane goedlachse vrouw die ten volle geniet van de mooie dingen van het leven!
Wie is voor jou de absolute Truineer?
De titel van absolute Truineer gaat naar Lon Polleunis. Hij was zowaar de beste speler die STVV ooit in zijn team had, schopte het tot Rode Duivel en werd winnaar van De Gouden Schoen. Jaaaaa, voetbal hé, vind ik geweldig.
Hoe zou je Sint-Truiden verkopen?
Sint-Truiden is de fruit -en abdijstad bij uitstek! Onze kleine stad trekt jaarlijks enorm veel bezoekers aan en dat is niet voor niks natuurlijk. Wij bieden een waaier aan mogelijkheden, voor ieder wat wils! Bovendien wordt men hier overal sympathiek onthaald en graag geholpen!
Wat zijn je 5 favoriete eet/shop adresjes?
Waar er ten aller tijden een lekker bordje voor me mag klaarstaan zijn 't Nieuwscafé en de Royal. En voor een feestje graag reservatie in Salons Norfolk. De mooiste kledij is zeker te vinden bij Roosen. De allerleukste kinderschoentjes pronken in de etalage van de Flo. En voor mijn interieur laat ik me nog wel eens gaan in de Linea.
Wat is de fijnste dag uit je leven?
De mooiste dagen uit mijn leven waren deze wanneer ik mijn zoon en dochter voor de eerste keer in mijn armen had! Klinkt misschien wel cliché, maar man, niet te beschrijven!!!
Hoe ervaar je het bestuur van Sint-Truiden?
Over politieke kwesties laat ik me niet zo graag uit. Kort en goed gezegd wel: een goede samensmelting van de meest bekwame van enkele partijen kan zorgen voor een ideaal evenwicht en dan zal alles wel bollen!
Wat is je absolute levensdroom?
Mijn absolute levensdroom? Een wereld zonder oorlog, armoede en erge ziektes!!!
Wat is Je leukste herinnering aan Sint-Truiden?
Da's een moeilijke hé! Ik heb zovele leuke herinneringen aan Sint-Truiden. Om er eentje te noemen: het steeds sterk 'Truiens gevoel' op het voetbal!
Wat mis je in onze stad?
Ik vind dat Sint-Truiden een hele leuke stad is om te wonen. Hier kom ik niks tekort. Alhoewel, er mogen altijd wel winkels bijkomen; kwestie van mij nog wat meer uit te leven in het shoppen! (hihi)
Aan wie zouden we deze vragen nog moeten stellen?
Ben wel eens benieuwd naar de antwoorden van Sabine Brans... Zij is een leeftijdsgenote en is net zoals ik in onze stad wat gekend als 'de dochter van': zij van 'de bakkerij' en ik van 'de snooker'. En we hebben alle 2 'ballen aan ons lijf', hahaha!
 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek