Strafke
header-stripes

Het is mei en “Zepperen Danst Weer”

Geschreven door JosLa op vrijdag 12 april 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
Als de bloesems verdwenen zijn, maakt in Zepperen het lentegevoel plaats voor beginnende zomerkriebels. De fruittelers wachten nog even bang af tot de ijsheiligen voorbij zijn, maar ondertussen staan de Zepperenaren klaar voor hun jaarlijks feest: Zepperen Danst Weer.

Op woensdag 1 mei om 13030 uur begint de driedaagse met Jo’s Run, een loop- en wandelfeest ter ere van Jo Vanoirbeek, die drie jaar geleden het leven liet bij een arbeidsongeval. De opbrengst van deze run, net als de opbrengst van Jo’s Zeppers Vriendenbier gaat naar het Kinderkankerfonds van het UZ Gasthuisberg in Leuven.

Op 1 mei wordt er ook aan de allerkleinsten gedacht. De namiddag voor kinderen start om 14 uur en er zijn onder meer springkastelen, clowns en kindergrime. 

Op zaterdag 4 mei vindt in de spiegeltent aan de Zepperenweg de grote fuif plaats, in Zepperen zeggen ze “De Fuif” met dj Nico Vaes en op zondag 5 mei vanaf 14.00 uur komen de senioren aan hun trekken in de “Golden Oldies”, ook weer met muziek van Nico Vaes.

En op maandag 6 mei gaat heel Zepperen met een houten kop weer aan het werk.

ReactiesVe zitten och op Faceboek