Strafke
header-stripes

Halloween inspiratie voor koffiespecialiteiten

Geschreven door redactie op vrijdag 6 oktober 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Raf Vanmechelen
Bij Twenty Two Coffee, de koffiebar van doelman Simon Mignolet, kan je vanaf vandaag de nieuwe periodieke coffeespecials proeven. Gestart wordt er met het thema Halloween.

"We gaan vanaf vandaag de specials verbinden met wat seizoensgebonden, actueel en relevant is", aldus de doelman van Liverpool die momenteel op stage met de Rode Duivels. "Voorheen pasten we alles maandelijks aan. Maar we opteren nu om in een bepaald thema te blijven. Dit komt vooral omdat sommige feestelijkheden en vooral de seizoenen tijdens meerdere maanden gevierd worden."

De eerste specials die ze op deze manier lanceren zijn gebaseerd op het thema Halloween en het seizoen van de herfst. Daarna zal de winter, Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar het tweede thema worden.

Simon Mignolet: "De aanraders op deze suggestiekaart zijn de Pumpkin Spiced Latte (gebaseerd op de kerstspecial bij Starbucks), de indrukwekkende Halloween Freakshake (chocolademelk met Brownie en Bounty) en lekkere Engelse Carrot Cake (worteltaart)."

Meer informatie: www.facebook.com/twentytwocoffee22 of ga gewoon een kijkje nemen ter plaatse.

Twenty Two Coffee
Gazometersrraat 20
3800 Sint-Truiden 


 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek