Strafke
header-stripes

Gsm van Truiense opa verraadt pedofiel

Geschreven door Truineer op zaterdag 26 oktober 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Een 75-jarige Truiense opa heeft vrijdag in Hasselt vijf jaar cel gekregen voor de verkrachting van zijn dochter, kleinzoon en kleindochter. De man was ook in het bezit van 130.000 fotobestanden van kinderen in seksuele poses.

Sinds januari verblijft de man in de gevangenis nadat de feiten bij toeval aan het licht kwamen. De politie van Kanton Borgloon voerde een onderzoek naar de brandstichting in een voertuig waarbij de kleinzoon van de zeventiger het slachtoffer was.
Toen de kleinzoon zijn gsm liet uitlezen, troffen ze er 750 foto’s van naakte minderjarigen aan in het geheugen. De jongen had het toestel van zijn opa gekregen en verder onderzoek wees uit dat de verdachte deze erop had gezet. Een huiszoeking leverde vervolgens 130.980 fotobestanden op van seks met kinderen in diverse toestanden. Daarnaast bezat hij ook 98 kinderpornografische video’s en 720 gefantaseerde seksverhalen waarin kinderen een prominente rol speelden. Enkele daarvan waren ondertekend met zijn naam.
De man had seks met zijn mindervalide dochter en twee kleinkinderen tussen oktober 2006 en februari 2013. Van het merendeel van de feiten had hij beelden gemaakt. Volgens onderzoek leidt de beklaagde aan pedofilie met seksuele aantrekking tot beide seksen. Ook is er een verhoogd risico dat de veroordeelde opnieuw feiten gaat plegen.

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek