Strafke
header-stripes

Geen doorgang via stationsparking naar station

Geschreven door De Redactie op maandag 22 april 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Stad Sint-Truiden
Opgelet! Van dinsdag 23 april tot einde mei kan je via de stationsparking niet meer het station bereiken. De parking binnen en buiten rijden gebeurt via de Tiensesteenweg. De Gazometerstraat blijft ook afgesloten.

In de Gazometerstraat zijn de wegenwerken momenteel volop bezig. Tegen half april moeten de voetpaden en de onderlaag van het wegdek aangelegd zijn. Dinsdag 23 april wordt ook de zone tussen het kopgebouw en het stationsplein ingenomen door deze werkzaamheden. 

Van dan tot eind mei kan je via de stationsparking met de wagen dus niet meer naar het station toe. Je rijdt intussen de parking zowel binnen als buiten via de Tiensesteenweg. De Gazometerstraat blijft ook afgesloten voor het verkeer.

In diezelfde periode verhuizen eveneens een aantal halteplaatsen van De Lijn van het stationsplein naar de stationsparking. Daar is zolang minder parkeerplaats. Je kan ondertussen je auto ook gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage van Gazo (tevens bereikbaar via de Tiensesteenweg). Deze parking is op weekdagen beschikbaar van 6u tot 22u.

Als alles ter hoogte van het stationsplein en in de Gazometerstraat begin juni klaar is, wordt tot slot nog het wegdek aan de zone van de Tiensesteenweg langs de stationsparking vernieuwd.

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek