Strafke
header-stripes

Ex-stripper en vuurspuwer Shane: nu zondag in concert

Geschreven door redactie op woensdag 8 november 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
Shane (Mario Convalle) begon op 15-jarige leeftijd met het imiteren van Shakin’ Stevens. In 1994 nam hij deel aan de VTM soundmix show en twee jaar later werd hij gevraagd om leadzanger van een ritme & blues band, het was een groot succes! In 1997 trad Shane op in zowat alle discotheken en op verschillende podia als vuurspuwer van de danceformatie Nunca VS. Pat Krimson. Nu zondag geeft Shaky Shane een optreden vanaf 18 uur in De Kajaan.

String definitief aan de haak gehangen
Shane trad van zijn 28ste tot 40ste overal ten velde op met zijn vrouw Sidney (Els) als stripduo.” Nu heb ik mijn string definitief aan de haak gehangen, aldus Shane.”  In 2007 opende hij samen met zijn vrouwtje Party café Coyote-Ugly.

Rock'n Roll blijft passie
Maar Rock’n Roll blijft zijn eerste passie en nu brengt hij de grote Rock’n Roll legendes weer tot leven. Chuck Berry, Elvis Presley, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, … allemaal komen ze aanbod in zijn gloednieuwe swingende show “Shaky Shane”! Zijn vorige single was misschien iets minder Rock’n Roll maar met deze mooie cover van een blues bandje uit Boston wilde Shane, “Let me live again” nieuw leven inblazen. “Het is eigenlijk een nummer voor mensen met een gebroken hart of iemand die ze verloren hebben, een gevoelig nummer dus,” zegt Shane.

Nu zondag optreden in De Kajaan
En nu dus de nieuwe singel “IK WIL ” is werderom een prachtig nummer waarin het typische Rock ‘n Roll duidelijk aanwezig is, maar wel met een Nederlandse tekst. Op zondag 12 november geeft “Shaky Shane” vanaf 18 uur een spetterende show in De Kajaan, op de Grevensmolenweg 34, 3800 Sint-Truiden. 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek