Strafke
header-stripes

El Bocado opent tapas- en wijnbar in Sint-Truiden

Geschreven door zoz op woensdag 26 juli 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: zoz
Vanaf dinsdag 1 augustus kan je bij El Bocado in Sint-Truiden terecht voor de lekkerste Spaanse tapas, wijnen en cocktails. El Bocado opent zijn deuren in de Plankstraat, net achter de hoofdkerk, een gezellige culinaire hotspot op maar 50 meter van de Grote Markt.

 

El Bocado brengt een pak smakelijke ervaring mee naar de hoofdstad van Haspengouw. De tapas- en wijnbar serveert al sinds 2006 de beste Spaanse producten in het centrum van Hasselt. Het succesrecept komt nu dus ook naar een toplocatie in Sint-Truiden, in de gezellige schaduw van de hoofdkerk, vlakbij de Grote Markt.

Huisbereide tapas en paella 
Als je lekker wil genieten in een relaxte ambiance, dan ben je bij El Bocado zeker aan het juiste adres. Op de menukaart vind je een uitgebreide keuze aan koude en warme huisbereide tapas, geïnspireerd op de 'Alta Cocina Vasca' en 'Miniatura'. De tapas zijn ook verkrijgbaar in menuvorm en natuurlijk mag ook de typische paella niet ontbreken.

Kwaliteitsvolle Spaanse wijn en cava
Ook als wijnliefhebber word je bij El Bocado in de watten gelegd dankzij de met zorg gekozen Spaanse wijnen en kwaliteitsvolle cava's. Die kan je per glas of fles bestellen. Of heb je zin in een verfrissende cocktail? Ook dat kan! Tot slot zorgen ook de zuiderse materialen en elementen in de bar voor het gevoel van een echt Spaans restaurantje.

Naast de twee vestigingen in Hasselt en Sint-Truiden ziet El Bocado de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een concept om nog verder uit te breiden naar andere Vlaamse steden.

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek