Strafke
header-stripes

Duizendmaal bedankt voor de hulp

Geschreven door Truineer op maandag 25 november 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Facebook gezin
We kregen van de familie Hermus een hartverwarmend briefje over de hulp die ze mochten ontvangen na de ramp die het gezin trof. We laten je mee genieten.

“Hallo redactie van Truineer, ik ben de papa van het gezin wiens woning in Zepperen verloren ging na een zware woningbrand. We zagen jullie aandacht voor onze situatie en de oproep ons uit de nood te helpen. De respons van de Truineers was massaal en zéér hartverwarmend. Op korte tijd werden we via ontelbare mensen voorzien van de nodige spullen: kledij, speelgoed, meubels, huisraad enzoverder. We willen alle mensen die reageerden enorm hard bedanken, want het is dankzij hen dat wij nu over een uitgeruste noodwoning beschikken. Jammer genoeg zitten we -door de situatie- in tijdnood en kunnen we niet iedereen afzonderlijk antwoorden op hun berichten. Kunnen jullie dat uit onze naam doen via truineer.be?
Groeten van Laurent, Femke, Sebbe, Robbe en Torre.

Wat we bij deze ook heel graag doen! Dus alle Truineers en volgers van onze nieuwssite, heel fel bedankt. Sint-Truiden heeft zich laten zien zoals het is: met een warm hart voor die mensen die hulp nodig hebben, en daar zijn we fier op! "Zoe zen fi-je!"

ReactiesVe zitten och op Faceboek