Strafke
header-stripes

Drie topcomedians in Zepperen

Geschreven door redactie op woensdag 27 december 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Bas Birker
Vzw Nostalgie pakt zowel in januari, februari als maart uit met topcomedy in Zepperen. "Met Bas Birker, Johnny Trash en Nigel Williams halen we echte toppers in huis."

De nieuwe vzw toverde het restauranet van Taverne Haspengouw al enkele keren om tot heuse comedyclub, tachtig gasten genoten er al van avonden met lokale comedians en ook de decembereditie, met Raf Coppens, was een schot in de roos.

Kaarten voor de Comedy Club kosten 15 euro per avond. Stuur een mailtje naar cowsyevents@gmail.com of bel/sms 0476 39 05 83, vergeet de naam van de comedian en het aantal kaarten niet te vermelden

Maandag 15 januari, Bas Birker
Het volgende wapenfeit van Comedy Club komt er al weer aan, op maandag 15 januari doet Bas Birker nog één kleine zaal aan. De dag later volgt de première van zijn nagelnieuwe show JE MOEDER (zie hoofdfoto). 

Na jaren optreden in comedy line-ups speelde Bas in 2013 zijn eerste zaalshow ‘Op Weg’, in België en Nederland. Deze show werd ook uitgezonden op Canvas en één. Voor zijn volgende show ‘Sowieso’ werkte hij samen met Wim Helsen als coach. Vanaf januari 2018 tourt hij met zijn nieuwe avondvullende show 'JE MOEDER!'

Maandag 5 februari, Johnny Trash

In het Rock- en Countrymileu kent men hem als een gedreven muzikant en een getalenteerd zanger. TV-kijkend Vlaanderen kent hem dan weer van het VTM programma Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Zijn onafscheidelijke cowboyhoed siert echter niet enkel uw TV-scherm en allerlei rockfestivals, hij is ook een veelgevraagd comedian op de Vlaamse comedy podia. 

Maandag 12 maart, Nigel Williams

In 2000 wint hij Humo’s Comedy Cup en begint hij voltijds aan comedy te doen. Hij bestookt sindsdien vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Nigel heeft inmiddels 7 volavondshows op zijn palmares en verscheen in talrijke radio- en tv-programma’s.

De Britse comedian woont al jaren in Antwerpen. Voor Nigel is comedy sociale commentaar met een pittige politieke saus, rough & ready en niet altijd geschikt voor softies.

Kaarten bestellen
Kaarten voor de Comedy Club kosten 15 euro per avond. Stuur een mailtje naar cowsyevents@gmail.com of bel/sms 0476 39 05 83, vergeet de naam van de comedian en het aantal kaarten niet te vermelden 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek