Strafke
header-stripes

DJ Clinton nu zaterdag op 'Nacht van de Truineer'

Geschreven door redactie op woensdag 9 augustus 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: 't Veilinghuis
Nu zaterdag trakteren we u van 22 uur tot 23 uur op enkele vaten, maar ook een hele nacht vol muziek. We polsten bij DJ Clinton wat hij verwacht van de avond in de Hemingway's.

Al meer dan 35 jaar op de planken
DJ Clinton (rechts), hier samen op de foto met zijn zoon Vincent (links) gaat al een hele tijd mee. Al meer dan 35 jaar tref je DJ Clinton op feestjes. Clinton: "Mensen zullen me vooral kennen van de Montini en de Dockside. Ik ga al vrij lang mee en heb een groot hart voor muziek. Ik ben een echte soul & funk-man. Je merkt nu dat de liedjes uit de jaren '70, '80 en '90 de jongeren inspireren en de deuntjes uit die tijd komen nu ook terug in de hedendaagse muziek. De muziek uit die jaren is ook echt ambiance."

We polsten ook even naar zijn verwachting voor nu zaterdag.
DJ Clinton: "De Hemingway's heeft een gezellig karakter en aangezien ik vooral inspeel op het publiek zal niemand zich vervelen. Ik heb echt zien om er een super 10-jarige feest van te maken. Ik sta al meer dan 35 jaar op de planken, Truineer.be bestaat 10 jaar en naar verluid doet Rob Breesch de Hemingway's al 7 jaar. De pinten zullen smaken denk ik... Ik kijk er naar uit!"

Programma: 
22 uur tot 23 uur gratis drank - wegens 10 jaar Truineer.be 
DJ Clinton & DJ Phil V
Parkeren kan op de Veemarkt, in de Speelhoflaan, aan de kerk van Schurhoven of op de parking aan het Begijnhof

Toegang is uiteraard gratis.

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek