Strafke
header-stripes

De Roxy, topkomedie - extra voorstelling

Geschreven door redactie op dinsdag 6 februari 2018 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
Elk theaterseizoen staat er een stuk van Ruud de Ridder op het repertoire in De Roxy. De voorbije jaren werden ‘Bompa’, ‘Gerard De Clochard’, Bingo 1, 2 en 3’ en Macho met veel succes opgevoerd in het sappige truiens dialect voor telkens uitverkochte zalen. Dit jaar is de keuze gevallen op ‘Blok aan mijn Been’ !

Korte inhoud

Net op de dag dat Mathias na lang twijfelen eindelijk de knoop heeft doorgehakt om bij zijn vriendin Céline in te trekken, heeft Céline de knoop doorgehakt om een einde te maken aan hun relatie. Meer zelfs, ze heeft al een nieuwe vriend... En die nieuwe vriend staat op het punt bij Céline in te trekken.
Maar Mathias heeft de huur van zijn appartement al opgezegd en kan nergens anders naartoe. En wanneer ook Valère, de vader van Céline, met zijn koffers voor de deur staat, zit zij plots ongewild met niet één maar drie mannen op haar dak!

Regie

De regie is ook nu van Gunter Reniers.  Reniers :”De stukken van Ruud De Ridder regisseer ik graag omdat het telkens over zeer herkenbare humor gaat.  Geen onmogelijke verhaalwendingen of lijken die uit de kast vallen, of … maar gewoon alledaagse situaties.  De grap ontstaat door de reacties van de verschillende personages.  Gelukkig kon ik ook nu rekenen op enkele komische talenten : Yves Caspar speelde al in ontelbare komedies en is nu alweer onweerstaanbaar als Donald, de nieuwe vriend van Céline.  Céline wordt gespeeld door de jonge Sofie Nickmans die enkele jaren geleden na een geslaagde auditie voor Nieke in ‘Lily en Marleen’ in de Roxy bleef plakken.  Mathias, het oud lief van Céline is een rol voor Bart Daenen.  Bart evalueerde in de Roxy van technieker naar acteur en die nieuwe taak gaat hem bijzonder goed af.  Pater familias is ook deze keer Romain Bamps die voor comedy geboren lijkt te zijn.”

Maandag 12 februari 2018 - 20u15 - Extra voorstelling!

Donderdag 15 & 22 februari 2018 - 20u15

Vrijdag 9, 16 & 23 februari 2018 - 20u15

Zaterdag 10, 17 & 24 februari 2018 - 20u15

Zondag 11, 18 & 25 februari 2018 - 15u

TICKETS (€12) : www.deroxy.be

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek