Strafke
header-stripes

De Key zoekt nieuwe uitbater

Geschreven door De Redactie op vrijdag 14 september 2018 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Truineer
De Key, het oudste volkscafé van de stad, zoekt een nieuwe uitbater. Want ook al trekt de huidige uitbaatster richting een nieuwe uitdaging in Wallonië, het café blijft sowieso bestaan.

De Key is één van die nog weinig overblijvende volkscafés die al generaties lang meegaan. Wie herinnert zich niet de bloeiperiode toen Marie-Jeanne Menten en haar man Alex het café runden? Het was toen the place to be op Schurhoven. Intussen werd het café overgenomen door Huguette Devenyns. Die gaf ook een hele tijd het beste van zichzelf maar is nu naar eigen zeggen toe aan een andere uitdaging met name een B&B in Durbuy. Het café en zijn 160-jarige geschiedenis mogen natuulijk niet teloorgaan, vindt ook zij als huurster. En de eigenares zit op dezelfde golflengte. Vandaar ze naarstig zoeken naar een nieuwe uitbater of uitbaatster.

160 jarige oude volkscafé De Key zoekt een nieuwe uitbater voor al de lieve stamgasten die er elke week over de vloer passeren, schrijft Huguette op haar facebookpagina. Indien ernstig geïnteresseerd mag je haar ook bellen.

Voor info : 0477-55 07 87

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek