Strafke
header-stripes

Dames van Jong Sint-Truiden C halen zwaar uit.

Geschreven door Truineer op zondag 15 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Wat valt er dit weekend op? De 14-0 zege van de Dames van Jong St-Truiden C tegen hekkensluiter Kadijk. Om de zes minuten en dertig seconden mocht de Kadijkse doelvrouw de bal uit de netten scharrelen.

In eerste provinciale bij de mannen ging KVV Zepperen-Brustem verrassen op het veld van leider Koersel. 2-2 werd het, en dat is een puik resultaat. Maar uiteindelijk kopen ze er niks mee, want Halen pakte een punt tegen de tweede in de klassering en Maasmechelen wint.
Derde provinciale C oogt ook al niet zo bijster goed. Sporting Aalst verloor op eigen veld tegen Nieuwerkerken, maar ook de drie ploegen achter Aalst, Veldwezelt, Heers en Rutten, verloren eveneens, dus daar noteren we een status quo.
In vierde provinciale C winnen en verliezen de Truienaren. Eerst het goede nieuws: Jong St-Truiden won met 4-1 tegen Herkenrode, de nummer vijf, maar Velm ging de boon in tegen leider Borgloon:2-0 werd het. Zo handhaven onze Truiense provincialers hun positie binnen de top vier en blijft Borgloon de toon aanvoeren met 7 punten voorsprong.
En tenslotte onze dames van Jong St-Truiden. Over de C-ploeg hadden we het al in de inleiding: deze dames walsten over Kadijk heen en uiteraard komt hun leidersplaats niet in het gedrang. Hun voorsprong op Membruggen blijft met 5 punten intact.
De dames van de B-ploeg treden aan in eerste provinciale en zij verloren hun match tegen en in Hamont. Aan doelpunten ontbrak het daar helemaal niet: 6-4 was de eindstand.

ReactiesVe zitten och op Faceboek