Strafke
header-stripes

Dag van de smaak bij Carrefour Terbiest

Geschreven door Truineer op vrijdag 13 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Zaterdag 14 december organiseert Carrefour Market Terbiest de 'Dag van de Smaak' samen met talrijke lokale ondernemers. Hiermee zet zaakvoerder Jean-Jacques Schols zijn samenwerking met lokale producenten in de kijker.

"Naast onze beenhouwerij met vlees in bediening en onze versmarkt met dagelijks verse groenten en fruit, proberen we zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers: zo voorzien we Haspengouw Beef van Herbots, verse appelsappen van Pipo en lokaal brood en patisserie van Vangrootloon. Recentelijk voegden we ook Balls&Glory toe aan ons gamma; van de bekende restauranthouder Wim Ballieu én tegelijk tv-kok. Ook de broers Mignolet verwelkomden we het afgelopen jaar met hun eigen Twenty Two koffie", vertelt Jean-Jacques Schols.

Op de Dag van de Smaak bezoeken al deze ondernemers Carrefour Market Terbiest om de klanten hun eigen producten te laten proeven en het verhaal daarachter over te brengen. "Iedereen is welkom. We leggen de klanten in de watten met talrijke hapjes en een signeersessie van Wim Ballieu. Terwijl de klant de wijnen gekozen door Kris Lismont kan proeven of een glaasje Borgloonse wijn aangeboden krijgt", aldus Jean-Jacques. 
Carrefour Market Terbiest is alvast voorstander van deze korte keten en promoot de aankoop van en bij lokale ondernemers. Hierbij verwelkomen ze graag nieuwe samenwerkingsverbanden met andere lokale producten en producenten. U bent alvast welkom op zaterdag 14 december aan de Hasseltsesteenweg. 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek