Strafke
header-stripes

Countryfestival maakt eerste namen bekend

Geschreven door Raf Vanmechelen op maandag 24 maart 2014 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: countryfestival
De organisatie heeft jullie even in spanning gehouden maar hier zijn dan de eerste namen voor de nieuwe editie van het Countryfestival in september.


Johnny Trash

Op vrijdag 12 september opent het festival met een ode aan Johnny cash. Met ‘Johnny Trash sings Cash’ brengt Trash een eerbetoon aan Johnny Cash. Elf jaar na zijn dood is Cash terug springlevend.


Robby Longo
Later op de avond zorgt Robby Longo voor een primeur door voor het eerst een show met live band te brengen. Onze Vlaamse countryster viel ook al meermaals in de prijzen. Zo was hij in Zomerhit 2013 genomineerd voor ‘Beste Doorbraak’ en won hij  de Story-award voor ‘Beste Nieuwkomer’.


Eriksson Delcroix

Op zaterdag, bij het vallen van de avond, zal Eriksson Delcroix hun prachtig debuutalbum komen presenteren. Bjorn Eriksson (Zita Swoon, Admiral Freebee, Maxon Blewitt) en Nathalie Delcroix (Laïs, Birds That Change Color) leren elkaar kennen, beginnen samen te zingen en worden verliefd. Of beter: worden verliefd, beginnen samen te zingen en leren elkaar kennen.
In 2012 neemt filmregisseur Felix Van Groeningen contact op met Bjorn. Hij zoekt de juiste man voor het verzorgen van de soundtrack van zijn nieuwe film 'The Broken Circle Breakdown'.

Earlybirdtickets
De zeer gelimiteerde vroegboekactie bestaat uit tickets voor de 2 dagen van het COUNTRYfestival 2014 en zijn nu te koop via onderstaande link. Koop nu je ticket voor deze unieke ervaring van ons familiefestival op het landgoed van Château de la Motte op 12 en 13 september.

https://ticketshark.be/store/countryfestival

Alle info: www.countryfestival.beT

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek