Strafke
header-stripes

Comedy in Zepperen, 13 november

Geschreven door redactie op zaterdag 28 oktober 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
Taverne Haspengouw pakt op maandag 13 november voor het eerst uit met een Comedy Club. De restaurantruimte wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een gezellige ruimte waar er heel wat zal afgelachen worden.

"In Zepperen is al heel wat te beleven, maar het kan nog beter", zeggen Pieter Gillet en Rob Breesch, zaakvoerders van Taverne en Restaurant Haspengouw. "Elke derde vrijdag is er ons Zeppers Sfeercafé, dat concept blijft. Op vrijdag 17 november is er een sfeeravond met 'Stoemp en Verreke' en accordeonmuziek. (inschrijven kan via deze link) Maar we willen uitpakken met een aantal vernieuwende concepten."

Het zakelijke duo gaat in zee met een nieuwe organisatie die nog meer Nostalgie in Zepperen en Sint-Truiden wil brengen. "Zo zullen we binnenkort uitpakken met een nieuw concept waar beleving voor onder meer groepen centraal staat. Hou ons maar in de gaten!"

Ook Raf Vanmechelen, bedenker van een aantal evenementen, ontfermt zich mee over de concepten. "In het verleden organiseerde ik al het Limburgs kampioenschap Kwajongen en Oogstlekker, een restauranwandeling. Naast mijn werk als journalist voor HBVL en Radio 2 wil ik me bezighouden met unieke evenementen met een echt nostalgisch gehalte."

Vanmechelen, in de fruitstad gekend als Raf Den Truineer, pakt nu -samen met enkele vrienden- uit met de Comedy Club. "Op 13 november is er al een eerste editie. Ik koos voor echt lokaal talent. Benny De Smeidt en Lev Vanorbeek zijn ondertussen al erg ervaren, met Koen Mekers brengen we een nieuw talent. Francis Degros zorgt voor het geluid en de muziek en geeft zo een extra dimensie aan de avond", aldus Raf.

"Zelf doe ik ook mee. Wie me wat kent, weet dat ik al twee seizoenen met de Nachtwacht meedraai. Ik breng die avond onder meer een grappige kijk op een aantal actuele thema's en op de lokale politiek."

Ook Benny De Smeidt en Lev Vanorbeek brengen nieuw materiaal. "Vooral de gezelligheid van zo'n kleinere zaal spreekt ons aan. Dat is wat we echt graag doen: spelen tussen de mensen die we bijna allemaal kennen", klinkt het.


Inschrijven
De inschrijvingen voor onze Comedy Club gaan hard! Wil je erbij zijn? Kaarten 12,50 euro - bestellen via cowsyevents@gmail.com of 0476 39 05 83

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek