Strafke
header-stripes

Claes & Zonen in Franse handen

Geschreven door De redactie op vrijdag 14 juni 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Claes & Zonen Sint-Truiden, Tienen en Tongeren is verkocht aan de Franse groep Maurin. De huidige directie blijft echter volledig aan boord en de naam wordt behouden.

Vorige week hebben de families Claes en familie Maurin een akkoord gevonden met betrekking tot de verkoop van de aandelen van de Mercedes-Benz concessies gelegen in Sint-Truiden, Tienen en Tongeren en de verkoop van de aandelen van het Revisiebedrijf Claes & Zonen. De aandelen werden verkocht aan een internationale groep met meer dan 100 concessies in zijn portefeuille in het buitenland en reeds een 15 tal in België waaronder GMS LEUVEN.

 

De sturing van de Belgische vestigingen zal steeds via een Belgisch managementteam gebeuren.

Bij de familie Claes heerst een gevoel van opluchting nadat ze een traject van een tweetal jaar op een succesvolle manier hebben kunnen afsluiten. Belangrijk hierin was wel dat de familie dezelfde waarden en normen terug zou vinden bij de kopende partij en dat er voor alle huidige medewerkers volledige werkzekerheid kon gegarandeerd worden. Aan die voorwaarden werd absoluut voldaan bij de overname door familie Maurin waar je, ondanks de groei die ze reeds hebben doorgemaakt, nog steeds het familiale karakter sterk terug vindt. De huidige directie van Claes & Zonen blijft volledig aan boord en aan de manier van werken zal onder het motto ‘never change a winning team’ ook heel weinig veranderen. De klanten kunnen dan ook absoluut blijven rekenen op dezelfde topservice die zij al jaren gewoon zijn en ook de naam Claes & Zonen blijft behouden.  

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek