Strafke
header-stripes

Brys stilaan wat ongeduldiger

Geschreven door Filip Kevers op dinsdag 8 januari 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: STTV (print)
Dinsdag; Dag 3 van de stage van STVV in het zonnige San Pedro Del Pinatar bracht tot nader order weinig nieuws. Het is nog steeds wachten op nieuwe gezichten. Marc Brys wordt stilaan ongeduldig.

Als het een troost kan zijn. Roman Bezus nam deel aan beide trainingen. Hij deed dat ook met 'volle goesting', viel ons op. Maar intussen blijft het wel wachten op de nodige versterking. Wachten, lang wachten, te lang wachten wat ons betreft.

Bezus traint twee keer

Marc Brys: “ik wil met een 3-5-2 blijven spelen en net daarom heb ik nood aan een degelijke vervanger voor De Norre. Vrijdag over acht dagen spelen we tegen de beste ploeg van België. Het zal dus sowieso kort dag zijn, ook als die jongen snel komt. Liever vandaag dan morgen. Toch heb ik het gevoel dat het allemaal wel in orde zal komen.”

De Bruyn out, Legear officieel naar Turkije

 Intussen kreeg Ceballos in de fitness het gezelschap van Alexandre De Bruyn. Hij moest vroegtijdig de eerste training van de dag staken. Uit voorzorg. Wat er juist aan de hand is, moet nog blijken. Voor wat het verder waard is. We wisten al eerder dat Jonathan Legear naar de Turkse tweedeklasser Adana Demirspor trekt. Die transfer is nu ook geofficialiseerd.

 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek