Strafke
header-stripes

Boerebloos met film 'Sintruinse Wottels'

Geschreven door De redactie op zondag 26 mei 2019 in rubriek Fanclub

Fotograaf: FB Boerebloos
In het kader van het Trudojaar kon de Boerebloos natuurlijk niet achterblijven. Het gezelschap maakte zowaar een film: Sintruinse Wottels'.

De Boerebloos bestaat dit jaar 50 jaar. En aangezien dat jubileum samenvalt met het Trudojaar, gingen ze op zoek naar hun wortels. Daarover maakten ze zowaar een film. Veronique Stippelmans zorgde voor het scrip en de regie, in samenwerking met de Boerebloos. De cast bestaat uit de leden van de Boerebloos, fans, vrienden en sympathisanten. Je moet het gezien hebben.

De Boerebloosfilm uiver H.Trudo "Sintruinse Wóttels"  Kost €6 bestelle bè Vicky lengs boerebloos@gmail.com of 0496 757587. Fjèèr op de Boerebloos, fjèèr op Sintrui#trudofeesten2019 #sinttruiden

 

Nog dit: zondag 11 augustus organiseert De Boerebloos een heus verjaardagsfeest op de Grote Markt met  

-plezante standjes, 6 orkesten, dans, modeshow, kinderspelen, springkastelen, zoektocht met als 1e prijs een uitstap naar Disneyland Parijs, Trudo fm, en een fototentoonstelling " Uit de archieven van de Boerebloos ".

- de voorstelling van een nieuw Stripverhaal, de film " Sintruinse Wóttels"  en de voorstelling nieuwe revue Grùne & Ziever 29

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek