Strafke
header-stripes

Bekend Truinoske schenkt de soep

Geschreven door Raf Vanmechelen op vrijdag 31 oktober 2008 in rubriek Overlijdens

Vanavond, tijdens de Halloweenshopping zal Tineke Caels, dochter van de zaakvoerders van studiodisc, een lekkere bol pompoensoep uitscheppen voor de bezoekers. Dit dan uiteraard bij Studiodisc in de Luikerstraat. Tineke Caels werd geboren in Sint-Truiden. Na haar humaniora-studies verhuisde ze naar Gent...

Vanavond, tijdens de Halloweenshopping zal Tineke Caels, dochter van de zaakvoerders van studiodisc, een lekkere bol pompoensoep uitscheppen voor de bezoekers. Dit dan uiteraard bij Studiodisc in de Luikerstraat. Tineke Caels werd geboren in Sint-Truiden. Na haar humaniora-studies verhuisde ze naar Gent om er aan het conservatorium drama te studeren. Met haar diploma in handen kwam ze via een opleiding op de mimestudio bij het bewegingstheater terecht.
De laatste jaren is Tineke meer en meer actief binnen het kindertheater. Cameraervaring heeft ze reeds via de film 'Curiosity of chance', enkele bedrijfsfilms en kortfilms. Naast haar nieuwe rol in 'Thuis', werkt ze momenteel ook mee aan een kindervoorstelling die in november in première gaat.  (Tekst: een.be)

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek