Strafke
header-stripes

Apres Ski gaat door na middernacht

Geschreven door redactie op woensdag 15 november 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Archief, Rienzo Vanrijckel
Voor het eerst sinds het bestaan van de Après Ski party op tweede kerstdag wordt er verder gefeest na middernacht in Sint-Truiden.

Naar jaarlijkse traditie organiseert Shop & The City/ Trud’Or VZW, de middenstandsorganisatie van Sint-Truiden, op tweede kerstdag een Après Ski party. 

Extralange editie met kleppers

“Voor het eerst sinds het bestaan van de Après Ski heeft het stadsbestuur de toelating gegeven om het grootste feest van onze stad langer te laten duren. Dit jaar kan de bezoeker tot 1u30 feesten op onze Grote Markt. We maken eenmalig een uitzondering op de regel omdat dit het grootst evenement is dat we organiseren. De Après ski is in al die jaren uitgegroeid tot een regionaal begrip met bezoekers uit alle windstreken” aldus Pascal Vossius, Schepen voor evenementen. “Net zoals elk jaar zal het evenement ook gratis toegankelijk blijven voor iedereen. We openen de deuren wel één uur later, om 17u” aldus Marijn Ghys van Shop & The City. “Op het programma dit jaar staat als headliner Skyve. Hij staat bekend om zijn sfeervolle sets op onder andere Tomorrowland, Pukkelpop & Rock Werchter. Deze Studio Brussel DJ trapt ook elk jaar de Après Ski party’s van de Studio Brussel snowcases af in de Fransen Alpen. Naast onze headliner zorgen we voor een gevarieerde line up waar jong en oud zich op zal amuseren. Ook Joe Hardy keert terug. Vorig jaar wist deze Limburgse revelatie de kolkende feestmassa in rep en roer te brengen.” voegt Robin Paesen van Shop & The City eraan toe.  

De Après Ski party staat erom bekend een allround muziekevenement voor jong en oud te zijn. “ We zien dat in de vooravond de gezinnen en families komen. We zetten dan ook het geluid stiller. Nadien, rond 20u, trekken we het volume op tot de toegestane norm en bouwen we één groot feest” aldus Robin Paesen. 

Deelnemende verenigingen 

De deelnemende verenigingen zijn: C.V de Amateurs, C.V. De Binke, Fortuna Sint-Truiden, STRC, Jong Open VLD, Real Yappa, Davost, JCI Haspengouw, Sunshine Project International, Een Hart voor Senegal, Orde Van De Commenduur, Stam Velm, STVV + STVV Jeugd + STVVn TC Wimbledon, Zepperen Brustem, Trudo Scouts, Fifty One & Leopold Tennis. 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek