Strafke
header-stripes

Afscheid van Wim Declercq en Marc Lelièvre bij STVV Jeugd

Geschreven door De redactie op maandag 9 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
STVV beëindigt de samenwerking met Academy Manager Wim Declercq en Director Youth Marc Lelièvre. Zij gingen nochtans pas vorig seizoen aan de slag bij onze jonge Kanaries

Zij gingen vorig seizoen aan  Door het inzetten van voltijdse jeugdcoaches vanaf U13 werd onder hun impuls een belangrijke stap gezet in de professionalisering van de jeugdwerking.  Deelname aan Play-off 1 in de jeugdreeksen was het puike resultaat.

We citeren STVV

STVV dankt Wim en Marc voor de samenwerking en wenst hen veel succes met hun verdere carrière.

STVV verwelkomt Jelle Van Camp als nieuwe Technical Director Youth (TVJO).  Jelle deed ervaring op bij Double PASS, waarvoor hij onder meer Engelse clubs en hun jeugdacademies doorlichtte.  Jelle was aansluitend actief in de academies van Al Ahli Saudi FC (SA) en Al Shabab (UAE) als jeugdcoach en Academy Technical Director.  Sinds juli 2018 was Jelle opnieuw in België aan de slag als voltijdse coach bij STVV Jeugd.

Jelle gaat de uitdaging aan, in samenwerking met COO Youth Bob Magotteaux, om de professionalisering van onze jeugdwerking voort te zetten.  De doelstelling is duidelijk: getalenteerde jonge Kanaries klaarstomen bij STVV Jeugd en in de toekomst laten doorstromen naar de A-kern.

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek