Strafke
header-stripes

Afscheid van 'moeke' Ria Vanrutten.

Geschreven door De redactie op dinsdag 10 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: De Born
Tennisclub De Born, leden en tennisvrienden moeten afscheid nemen van hun 'moeke' Ria Vanrutten (73). Ze wordt vrijdag begraven in Melveren. Groeten kan donderdag.

Mededeling van De Born

Beste mensen, leden en tennisvrienden,

Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat ons 'moeke' Ria Vanrutten overleden is. Ria is medeoprichtster van Tennisclub De Born en heeft 40 jaar lang haar hart en ziel in haar club gestoken. Ria was een vrouw die graag van het leven genoot en haar plezier het liefste van al met anderen deelden. Ze was een vrouw die ervoor zorgde dat niemand iets tekort kwam ook al moest zij daarvoor iets missen. Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe goed Ria het voor had met iedereen en hoeveel we haar gaan missen.

De uitvaartliturgie waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in Salvator Mundikerk, Sint-Godfriedstraat te Melveren, op vrijdag 13 december 2019 om 10.30 uur, gevolgd door de crematie. Samenkomst en begroeting in de kerk vanaf 10.00 uur. Gelegenheid tot groeten in het funerarium Eraerts, Kazelstraat 31 te Sint-Truiden, donderdag 12 december van 18.30 tot 19.00 uur.

Team Truineer biedt de ganse familie en de tennisclub hun innige deelneming en wenst hen veel sterke toe.

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek