Strafke
header-stripes

Achtste editie Levensloop haalt 160.000 euro op

Geschreven door Sofie Peeters op dinsdag 10 oktober 2017 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Sofie Peeters
Afgelopen weekend vond de achtste editie van Levensloop Sint-Truiden plaats. Wij waren aanwezig met onze cameraploeg en maakten een sfeerverslag van het evenement.

Dit weekend vond de achtste editie van Levensloop Sint-Truiden plaats. De deelnemers verzamelden tezamen 156.000 euro, schepen van Volksgezondheid Carl Nijssens verhoogde dit bedrag tot 160.000 euro.

Meter van Levensloop Sint-Truiden, Germaine Plevoets, was alvast tevreden met de talrijke opkomst. “Super, want ik ben zelf een strijder en heb al twee keer kanker gehad. Ik weet wat chemo met mij gedaan heeft, maar ik weet zeker dat Levensloop met mij veel meer doet. Dat ik hier elke keer terug sta als de vrouw van voordien.”

De ceremonies werden geleid door Kathleen Smolders. Er waren ook zeer veel optredens van lokale artiesten zoals bijvoorbeeld Talle Paulus, Facette, het showteam van dansschool Concourse en Koen van Hoof die het Levenslooplied bracht. De slotceremonie werd afgesloten door het lied "We will never walk alone" en het lossen van witte duiven. 

 

(SP)

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek