Strafke
header-stripes

4th of July in Peppermill, Zoutleeuw

Geschreven door Raf Vanmechelen op maandag 2 juli 2012 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Raf Vanmechelen
Amerikanen vieren woensdag 'Independence Day' en dat wordt ook gevierd in Zoutleeuw. Daar kan je in The Peppermill terecht voor spare-ribs à volonté en waan je je in de USA.

'We hebben onze zaak vorig jaar volledig in een Amerikaans kleedje gestoken. In 1987 gingen we de eerste keer op reis naar de Verenigde staten en we waren onmiddellijk weg van het sfeertje. Nu keren we jaarlijks terug en hebben de sfeer van ginder ook mee naar Zoutleeuw gebracht', zegt Gerry Onbelet, die ze zaak mee runt.

Wie in de Peppermill aan de Markt van Zoutleeuw toekomt, waant zicht meteen in Amerika. Op de schermen speelt sportzender ESPN en de zaak is mooi gedecoreerd met typische tekeningen, basballknuppels en allerei curosia uit de VS.

Op de menukaart pronken typische gerechten zoals Tex-Mex Nacho’s, Chicken Alfredo & Spaghetti en Twisted Chicken Alfredo & Shrimps.

Ook aan de liefhebbers van steak is er gedacht. Met een T-Bone Steak van 500 gram en Rib-Eye steak, Cowboy Style van 350 gram zal je de zaak met een goed gevuld buikje verlaten.

4th of July, Spare-Ribs à volonté aan 15 euro. Reserveren is aangeraden: 011 78 48 71
The Peppermill, Grote Markt 20, 3440 Zoutleeuw
www.peppermill.be

 ReactiesVe zitten och op Faceboek