Strafke
header-stripes

32ste Summerparty in Mielen-boven-Aalst

Geschreven door Raf Vanmechelen op dinsdag 1 augustus 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
Op zaterdag 5 augustus zal Mielen-boven-Aalst opnieuw geel kleuren. De vereniging organiseert de 32ste editie van de Summer Party. Een fuif die ooit gestart is als jaarlijks bal en uitgegroeid is tot een heus evenement dat elk jaar opnieuw 4.500 fuifgangers mag verwelkomen.

 

"Een fuif van deze omvang voor een kleine jeugdbeweging als de onze, is dan ook geen dagdagelijkse kost", klinkt het. "Elk jaar opnieuw staat een team van 130 vrijwilligers, ex-KLJ’ers, ouders, vrienden, familie klaar om ervoor te zorgen dat de fuif vlotjes verloopt."Summer Party is ook nog een van de grotere fuiven waarvan het geld integraal naar hun jeugdbeweging gaat. "Op die manier kunnen we ouders, in tijden van crisis zoals nu, een veel goedkoper KLJ-jaar aanbieden. Dit natuurlijk voor ons iets om extreem fier op te zijn. Daarnaast hebben vele jeugdverenigingen het moeilijk met verbouwingen van lokalen. Wij hebben zopas een nieuwbouw gezet voor onze 120 leden. We hopen dus op een massa volk om zo ons budget aan te sterken."

Praktisch
De Summer Party schakelt ook 2 fuifbussen in die pendelen tussen Brustempoort Sint-Truiden en de KLJ Weide Mielen-boven-Aalst! Vanaf 21u30 aan Brustempoort elk uur. Kaarten voor deze club night kosten in VVK online 6€ en aan de kassa 10€. De deuren gaan open om 21u30 en de toog sluit rond 6u00. Kaarten online verkrijgbaar via TicketShark

Affiche
Niet alleen ons KLJ-terrein zal dienst doen als party-terrein, de 2nd floor krijgt een area langs ons KLJ-terrein op een grote weide. Dat mogen we niet zomaar zonder aandacht laten voorbijgaan.

Open Air/Main Stage
- Maarten Vancoillie (Q-music)
- Lassy FM (Tomorrowland, Suikerrock, Marktrock)
- Mr. Luwel vs wiM (Resident DJ's)

2nd Floor
- Elektron (Ambidance)
- Double-U ft. Eugene (Tomorrowland, Beachland, Project X)
- wiM (Summer-Party, Cohibar)
- Dietroz Wout-V (Daydream Festival, Versuz, Midweekfeesten)
- Semm (Maanrock, Multivision)

Voor verder informatie kan u steeds terecht op www.facebook.com/kljsummerparty

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek