Strafke
header-stripes

3 Truinoskes voor Miss Maxi

Geschreven door Raf Vanmechelen op dinsdag 22 september 2009 in rubriek Overlijdens

Het is van 1998 geleden dat er nog een Miss Maxi is gekroond. De Truiense Sabine Brans ging toen met de eer lopen. Moeder van 2 kinderen, bakkersdochter en gediplomeerd juf Sabine...

Het is van 1998 geleden dat er nog een Miss Maxi is gekroond. De Truiense Sabine Brans ging toen met de eer lopen. Moeder van 2 kinderen, bakkersdochter en gediplomeerd juf Sabine geeft op 19 december, na 11 jaar, haar kroontje door aan de Nieuwe Miss Maxi.
Vera Wesenbeek, jawel de zus van Lynn, is na een buitenlands avontuur terug in België en pikt anno 2009 de draad na 11 jaar weer op. Voor Sabine was de kroning tot Miss één van de mooiste dagen uit haar leven. “Fijn als je er dan 11 jaar mag van genieten. Als het van mij afhangt blijf ik de Miss-verkiezing ondersteunen en wil ik er ook graag blijven aan meewerken. Het feit dat er drie stadsgenoten in de Limburgse halve finale zitten, is leuk. Ik hoop natuurlijk dat ze het héél goed doen. Als iemand uit Limburg met de titel gaat lopen, ben ik al tevreden”, zegt Sabine.
Ann Ruymen, Amanda Peetermans en Sabine Odeurs zijn klaar voor de strijd. Op 4 oktober nemen ze deel aan de halve finale te Tessenderlo. Het drietal overleefde reeds de nationale voorrondes en zitten dus op koers.  Stemmen kan je via sms op 6693. Voor Sabine sms je MMBL 11, voor Ann MMBL 27 en voor Amanda MMBL 14.(Op de foto van links naar rechts: Ann Ruymen, Amanda Peetermans, Sabine Odeurs, Michel Boffin van La Tasse en Sabine Brans)

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek