Strafke
header-stripes

150 winkels open tot 21 uur

Geschreven door Shop & The City op zondag 14 mei 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Shop & The City
Volgende vrijdag 19 mei gooien meer dan 150 handelszaken de deuren openen tot 21 uur. Ze pakken uit met straffe acties en pure verwennerij.

 

Elk jaar organiseren de Truiense handelaars unieke verwenacties tijdens de Ladies City Day. Dat is dit jaar niet anders. Met meer dan honderd toffe acties zullen zij volgende vrijdag 13.000 shoppende vrouwen met open armen verwelkomen. 

"‘Het creëren van beleving in de winkels zorgt voor een positief gevoel bij de eindconsument. Met Trud’Or kunnen we het dan ook alleen maar aanmoedigen als handelaars hun klanten extra verwennen met eigen acties. Dit maakt een belangrijk onderdeel uit van onze totaalbeleving van volgende vrijdag", zegt Robin Paesen, communicatiemanager.

‘De Truiense handelaars hebben massaal hun best gedaan om een toffe actie uit te werken voor de shopping ladies. Bij Lingerie Curtress schieten ze prijzen in de lucht met een Lingeriekanon. Daar zullen de bh’s en slipjes dus werkelijk door de lucht vliegen."

"Juwelier Willems zal zijn winkel helemaal omtoveren in Marco Begicostijl met aangepaste Italiaanse hapjes, sprankelende prosecco en een geschenkje bij elke aankoop. Bij herenkledingwinkel 5th Avenue worden voor de gelegenheid de vrouwen getrakteerd Italiaanse hapjes van La Antoinio Pizza & Pasta."

"Er worden die dag ook vier waardebonnen ter waarde van €50 voor het Italiaanse restaurant verloot. Er valt dus heel wat te beleven in de winkels” zegt manager Marijn Ghys. 

Alle acties van de handelaars kan men terugvinden op www.ladiescityday.be 

Over Body2Win Ladies City Day
Op vrijdag 19 mei zijn de winkels in Sint-Truiden open tot 21u voor het laatavond shopping evenement van het jaar! Meer dan 100 handelaars pakken uit met straffe acties en verwennerij voor alle dames. Verleider Ken van het welgekende televisieprogramma Tempation Island en de Romeo’s brengen een bezoek aan de Ladies Village op de Grote Markt. Als slot van deze prachtige avond, is er om 21u15 een fantastisch optreden van The Magical Flying Thunderbirds. 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek