Strafke
header-stripes

Truineer Tipt

Bas Birker komt naar Zepperen

maandag 27 november 2017

Niemand minder dan Bas Birker komt op maandag 15 januari naar de Comedy Club in Taverne Haspengouw in Zepperen. Hij brengt daar zijn nieuwe show 'je moeder'.

Lees meer →

PRIMEUR: 'Den Truineer' begin december in de bus

woensdag 22 november 2017

Tien jaar nadat Truineer.be het daglicht zag op het internet leest u begin december een eerste gedrukte versie. Met Raf Vanmechelen als redacteur en Stef Wijnants als gastredacteur ontstaat er een uitgave die doorspekt wordt met echte lokale verhalen. De rode draad is wonen, werken en leven in Sint-Truiden. Het nieuwe magazine Den Truineer valt begin december bij u in de bus.

Lees meer →

Lingeriemodellen op vierde Ladies Night

donderdag 16 november 2017

Voor de vierde keer organiseert STVV een heuse Ladies Night met cava, goodiebags, vrouwvriendelijke standjes en een BV. Dit jaar komt niemand minder dan UDO optreden en geven Lingerie Mimosa, Decadence de Luxe, Caleche en Decadame een modeshow voor de match. En de mannen: die gaan naar het voetbal en zakken nadien af naar de Ladies Afterparty.

Lees meer →

Pietenfestval in Sint-Truiden

donderdag 16 november 2017

Op zaterdag 25 november is er op het Sint-Martenplein in Sint-Truiden het Pietenfestival met de ontvangst van Sinterklaas.

Lees meer →

Apres Ski gaat door na middernacht

woensdag 15 november 2017

Voor het eerst sinds het bestaan van de Après Ski party op tweede kerstdag wordt er verder gefeest na middernacht in Sint-Truiden.

Lees meer →

Stad zoekt jobstudenten kerstvakantie

woensdag 15 november 2017

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Schrijf je dan snel in als jobstudent voor de vakantiewerking Jeugd, sport en spel.

Lees meer →

Dansnamiddag voor 60plus, 21 november

dinsdag 14 november 2017

Dansnamiddag voor 60plus, 21 november van 13u30 tot 17u30. Het stadsbestuur organiseert in het kader van de Week van de senior een dansnamiddag in ’t Veilinghuis met dj Ron van Dijck.Lees meer →

Stadt Van Luyck 'ontdekking van het jaar' Gault&Millau

maandag 13 november 2017

De culinaire gids Gault&Millau heeft de lijst bekend gemaakt van de beste Belgische restaurants. Peter Goossens blijft de koning van de Belgische culinaire wereld. Voor het vijftiende jaar op rij geeft Gault&Millau zijn Hof van Cleve 19,5 op 20. Opvallende nieuwkomers zijn Chambre Séparée van Kobe Desramaults en Zet’joe van Geert van Hecke, met respectievelijk 17,5 en 17 op twintig. Chef van het jaar is Eric Fernez van d’Eugénie à Émilie in Bergen.

Lees meer →

B2B party al toe aan derde editie

vrijdag 10 november 2017

Zaterdag 11 november '17 vindt de 3de editie van de B2B party plaats. Voor onze 3de editie gaat de organisatie niet op verplaatsing maar houden ze de party in de enige overgebleven snookerclub van Sint-Truiden: De Lounge (Tramstraat 59).

Lees meer →

Orkestebal toe aan tiende editie

donderdag 9 november 2017

Het Orkestenbal, in feestzaal ’t Veilinghuis, is ondertussen aan de tiende editie toe. Naast Easyline, Stevie D’s Band en Duo Classic Illustration, zijn ook Freddy Davis en Phil Kevin aan de affiche toegevoegd.

Lees meer →

TIP: Dansbal Goesting in 't Veilinghuis

vrijdag 3 november 2017

TIP: Volgende week zaterdag 11/11 in 't Veilinghuis​: dansbal Goesting. Tussen 20 uur en 22 uur kaas- en wijnavond, er werd alvast geproefd op de kaasboerderij. Deel dit filmpje op de Facebookpagina van Truineer.be en maak kans op 1 van de 10 fleece-dekentjes van partner Verelst & Gilen​. Heb jij ook wat te doen met je vereniging? Stuur een e-mail naar niefs@truineer.be!

Lees meer →

Raf Coppens brengt nieuwe show in Zepperen

donderdag 2 november 2017

Niemand minder dan Raf Coppens brengt zijn nieuwe show in Zepperen. Het restaurant van Taverne Haspengouw wordt op maandag 4 december omgetoverd tot Comedy Club. Het aantal plaatsen is beperkt tot 75, gezelligheid gegarandeerd dus.

Lees meer →

Twintigste boekenbeurs van Kiwanis

donderdag 2 november 2017

Serviceclub Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw organiseert tijdens haar veertigste bestaansjaar voor de twintigste keer haar tweedehandsboekenbeurs. Het gebeuren vindt plaats van 2 tot en met 5 november.

Lees meer →

Comedy in Zepperen, 13 november

zaterdag 28 oktober 2017

Taverne Haspengouw pakt op maandag 13 november voor het eerst uit met een Comedy Club. De restaurantruimte wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een gezellige ruimte waar er heel wat zal afgelachen worden.

Lees meer →

't Veilinghuis & Truineer.be naar STVV, en jij mag mee!

donderdag 26 oktober 2017

Op zaterdag 4 november speelt STVV tegen Eupen. De Kanaries doen het goed en verdienen meer fans! Wij geven het goede voorbeeld en organiseren een heuse Truineer-match.

Lees meer →

Dit weekend: ongezien evenement in Brustem

woensdag 25 oktober 2017

Geschiedenisfans, wandelaars en levensgenieters zullen binnenkort drie dagen lang hun hart kunnen ophalen in Sint-Truiden. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober herdenkt de stad de 550ste verjaardag van de Slag bij Brustem.

Lees meer →

Tweede editie STBL by Music

woensdag 25 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober vindt de tweede editie van Sint-Truiden by Lights (STBL) by Music plaats in Sint-Truiden. Dienst Toerisme werkte een mooi programma uit met tal van leuke optredens en animatie.

Lees meer →

Opnieuw een kerstmarkt op de Grote Markt

dinsdag 24 oktober 2017

Middenstandsorganisatie Trud’Or vzw oftewel Shop & The City pakt dit jaar uit met een vernieuwd winterconcept: De Warmste Maand. Er komt ook drie dagen lang een kerstmarkt op de Grote Markt. 


Lees meer →

'Shopping hubs' klaar voor uitbaters

maandag 23 oktober 2017

In Sint-Truiden in de Stapelstraat zijn de vier winkelpanden die het Autonoom Gemeentebedrijf (AGOST) kocht klaar om te worden ingevuld door zogenaamde shopping hubs.

Lees meer →

Grabbelpaswerking in de herfstvakantie

zondag 22 oktober 2017

In de herfstvakantie kunnen jongeren van 6 tot 13 jaar deelnemen aan de Grabbelpaswerking van de dienst Jeugd.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek