Strafke
header-stripes

Truineer Tipt

Morgen grote stoepverkoop in Spoorwegstraat

vrijdag 28 juni 2019

Morgen, zaterdag, viert het Buurtcomité Buitensporig feest in de Spoorwegstraat met onder meer een stoepverkoop (10 en 15 uur). Er zullen meer dan 50 standen zijn.

Lees meer →

Sunday Markt en Kids & Antiek

woensdag 26 juni 2019

De Sunday Markt op de Veemarkt is een gevestigde waarden. Bijkomend is er tijdens de zomermaanden ook markt op woensdagmiddag, met speciale faciliteiten voor de kinderen.

Lees meer →

Zaterdag Midzomernachtfeest in stadspark

woensdag 26 juni 2019

Zaterdag zijn het Midzomernachtfeesten in het stadspark. Treden op: A3 Beton en DJ Clinton. Muziek en ambiance verzekerd.

Lees meer →

14 meter hoog genieten van Kerkom

woensdag 26 juni 2019

In he kader van het project 'Dorpen in 't Kwadraat' bouwden de inwoners van Kerkom een 14 meter hoge panoramische uitkijktoren. Die wordt zondag 30 juni as. door hen feestelijk geopend. Tot 8 september blijft hij staan en kan je hem beklimmen.

Lees meer →

Schrijf nu online in voor Monumentenrun

woensdag 26 juni 2019

De online inschrijvingen voor Monumentenrun 2019 gaan nu van start (zie hieronder). Terloops krijgt u ook wat tips voor een gezonde voorbereiding.

Lees meer →

Femma Velm organiseert bezoek aan kerkhof Hasselt

vrijdag 21 juni 2019

Zaterdag 29 juni organiseert Femma Velm een bezoek aan het 19de eeuwse oude kerkhof van Hasselt. Een verborgen parel.

Lees meer →

Vlaanderen Feest met Buurman en A3 Beton

woensdag 19 juni 2019

Op 11 juli is het Vlaamse Feestdag. Deze keer verhuist het evenement 'Vlaanderen Feest' naar Gelinden. Ambiance verzekerd.

Lees meer →

Midweekfeesten krijgen tweede leven op Groenmarkt

woensdag 19 juni 2019

Wie deze zomer zin heeft in een doordeweeks feestje kan voortaan terecht op de Groenmarkt. Onder de noemer 'MIDWEEK Boutique' maken de legendarische woensdagavond-midweekfeesten zich klaar voor een nieuwe editie - en voor de toekomst. In 2020 is immers de nieuwe Groenmarkt klaar voor het 25-jarige jubileum. Volgende week woensdag 26 juni wordt de aftrap gegeven met het thema Disco: Studio 66.

Lees meer →

Coverband Domino sluit zomers winkelweekend af

dinsdag 18 juni 2019

Dat komend weekend -22, 23 en 24 juni- een winkelweekend wordt in Sint-truiden is nagenoeg bekend. Maar ook de afsluiter wordt top. Die eer laat Shop&The City aan de succesvolle coverband Domino.

Lees meer →

Komend weekend drie dagen lang zomerbraderie

maandag 17 juni 2019

Komend weekend staan drie hoogdagen voor onze handelaars, hun cliënteel en bij uitbreiding voor heel Sint-Truiden op het programma. Want dan pakt Shop&The City uit met de jaarlijkse zomerbraderie, met voor ieder wat wils.

Lees meer →

PIT-festival 2019 met o.m. Ertebrekers

zondag 16 juni 2019

Op 20 en 21 juli vindt het PIT-festival alweer plaats in Sint-Truiden. Het festival is omwille van een beperkter budget betalend geworden, want de organisatoren wilden niet aan kwaliteit inboeten. Kaarten zijn nu al online te koop via www.pitfestival.be. Later meer.

Lees meer →

Bòddelkèèr Incorrect komt eraan

zaterdag 15 juni 2019

De Bòddelkèèr staat aan de vooravond van zijn ELFDE SEIZOEN dat zich afspeelt in een speciaal jaar. 2019 is een TRUDOJAAR en de Bòddelkèèr heeft zijn medewerking toegezegd. Eerst aan de beurt is Kortenbos, op woensdag 3 juli om 19 uur in de Kortenbosstraat.

Lees meer →

VIDEO - The Hair Factory inspireert met eigen klanten

vrijdag 14 juni 2019

Je hebt kappers en coiffeurs en wellicht denk je dat ze allemaal hetzelfde zijn. Maar dat zou een duidelijke vergissing zijn. Freddy Remels en zijn team zorgen voor een coiffure die je op het lijf geschreven is. Ieder jaar inspireren ze hun klanten met nieuwe kapsels, opmerkelijk is dat de modellen ook hun eigen klanten zijn. Truineer TV nam een kijkje achter de schermen.

Lees meer →

't Veilinghuis viert 80 jaar bestaan

donderdag 13 juni 2019

Al vier generaties lang is 't Veilinghuis een vaste waarde in Sint-Truiden. Zij pakken dit jaar feestelijk uit met hun 80-jarig bestaan. Breng zeker een bezoekje aan de feestzalen of de brasserie, want er is onder meer een brunch te winnen ter waarde van €5000. En dit is lang niet alles. Wat hun volledige programma is, doen ze weldra uit de doeken. Hou dus zeker hun website www.hetveilinghuis.be en de Facebook-pagina in de gaten.

Lees meer →

Paalkamperen in Haspengouw

woensdag 12 juni 2019

Vanaf nu biedt Haspengouw langs haar wandel- en fietsroutenetwerk een zevental zgn. 'paalkampeerplaatsen' aan. Een aanrader voor reizigers die eens iets anders willen en avontuurlijk zijn aangelegd.

Lees meer →

Zaterdag 15 juni Burchtloop Brustem

woensdag 12 juni 2019

In Brustem wordt aanstaande zaterdag vanaf 16.30 uur de eerste Burchtloop georganiseerd. Ook jij kan meedoen.

Lees meer →

‘Buitensporig’ zoekt extra deelnemers voor stoepverkoop

woensdag 12 juni 2019

Het buurtcomité buitensporig van de Spoorwegstraat organiseert op zaterdag 29 juni as. een stoepverkoop in die straat. Het comité is wel nog op zoek naar extra deelnemers uit de stationsbuurt.

Lees meer →

Kindermarkt Sun Editie komt eraan

woensdag 12 juni 2019

Iedere zondag vind je op Sunday Markt snuisterijen voor jong en oud. En in juli en augustus zijn er extra edities op woensdag die nog veel meer in het teken staan van de jongsten onder ons.

Lees meer →

16 juni nog geleide bezoeken op site groenmarkt

maandag 10 juni 2019

Vrijdag, zaterdag en zondag zijn het archeologiedagen. Dan kan je ook heel wat opsteken tijdens een rondleiding op de archeologische site van de Groenmarkt. Vrijdag en zaterdag zijn al volzet. Zondag zijn er nog plaatsen vrij.

Lees meer →

Midzomer met A3 Beton en DJ Clinton

maandag 10 juni 2019

Noteer nu alvast zaterdag 29 juni in uw agenda. Want dan zijn het midzomernachtfeesten in het stadspark. Speelgenot voor de kinderen en muziek en ambiance voor de volwassenen verzekerd.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek